SMSlån utan UC – Här kan du enkelt jämföra alla långivare.

( samarbete med hittasmslån.com )

Det där med att ta lån är inte alltid så enkelt kan man tycka .

Men med hittasmslån.com kan det inte bli mycket lättare. Här kan du jämföra alla långivare och ta ett sms lån utan UC

Här får du en enkel översikt över dom krav varje kreditbolag har. Idag finns det hela 30 st långivare – att jämföra tycker jag är viktigt – då man såklart vill ha det bästa lånet, som passar ens egna behov.

Vad är UC?

Jag förstår att ni är många som undrar vad UC betyder , UC är upplysningscentralen – som används av både storbanker och andra lån och kreditgivare .

UC är ett seriöst företag men för många kunder kan det innebära problem med att UC lagrar information om kreditupplysningar. Det innebär att du som ansöker om lån hos en kreditgivare som använder UC kan räkna med att andra banker och långivare kommer att kunna se din ansökan. Och ju fler kreditupplysningar som registreras ju sämre blir såklart din kreditvärdighet. Du som anser dig ha låg kreditvärdighet eller betalningsanmärkningar gör då såklart bäst i att låna pengar av långivare som använder mer diskreta kreditupplysningsföretag.

Fördelarna är faktist många.

Du som kanske haft lite tuffare dagar gör bäst i att ta sms lån utan UC.

För den dagen du har bättre ekonomi och ska köpa dig ett hus eller något annat – så syns inte dina mindre sms lån. Alla kan ha drabbats av tuffare ekonomiska perioder i livet utan att det ska drabba en senare i livet.

Att ta smslån utan UC låter ju faktist lite som att vinna på ett lotteri – och det är väldigt bra.

men jag rekommenderar ingen att ta lån som inte kan betala sin hyra eller mat – man ska alltid vara försiktig med lån och planera noga så man har pengar varje månad till att betala.

Vad tycker du om SMSlån utan UC? jag tycker det är smart för den som har behov utav det och något jag kan rekommendera den som funderar på det.

För att göra det enkelt för dig själv besök hittasmslån.com


Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

16 reaktioner till “SMSlån utan UC – Här kan du enkelt jämföra alla långivare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: