En robotdammsugare – förenklar städningen

( Samarbete med robotexperten.se )

2008 var det ganska nytt med robotdammsugare som genom åren växt till sig och numera finns i många hem runt om i landet. Robotexperten.se har ett stort utbud av olika modeller och priser .

Tänk er själva att komma hem till ett ny dammsuget hem – vad skönt det skulle vara att slippa dammsuga varje rum och vad mycket tid du skulle kunna spara och göra annat med.

Alla robotdammsugare har olika funktioner

-Några har trappsensor och sidoborstar tex denna cleanmate s300 perfekt för dom lite mindre hemmen som är lite mer lättstädade.

Vill man istället ha en robotdammsugare som blivit testvinnare hos tek.no (2018) så kan jag rekommendera Xiaomi Mi Roborock s50. Den har app-kontroll och mopp funktion för perfekt rengöring och en imponerande sugkraft . Det kraftfulla batteriet gör att den har en körtid på upp till 150 minuter. När batteriet når 20% åker den automatiskt tillbaka och laddar upp. – vilket gör den helt perfekt.

På robotexpertens hemsida kan man inte bara köpa dammsugare man kan även läsa och jämföra olika modeller innan man bestämmer sig för vilken modell som passar bäst i sitt hem.

Jag älskar att ha det rent hemma – därför tycker jag det är perfekt med en robotdammsugare som sköter en del utav jobbet hemma. Och robotexperten har blivit ledande återförsäljare inom husrobotar.

NI vet ju säkert själva känslan av att komma hem till ett rent hem – eller hur?

Nu kan man lägga tiden på roligare saker än att städa (kanske mer tid till familjen eller roliga aktiviteter ).

En robotdammsugare sköter enkelt vardagsdammsugningen -den är självgående och sköter sig i stort sätt själv.

Är ni också sugen på att införskaffa en? då måste ni ju besöka robotexperten.se för att kolla in dessa robotdammsugare eller om ni söker efter robotgräsklippare så har dom det också. spara tid och låt husrobotarna göra jobbet hemma.

En robotdammsugare från robotexperten gör vardagen lite lättare

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

25 reaktioner till “En robotdammsugare – förenklar städningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: