Fördelarna med den populära kroppskudden från 24.se

( Samarbete med 24.se )

Lider ni som mig av dålig sömn? känner ni att ni inte är pigga när ni vaknar på morgonen? Ryggont? – ja det är vanliga orsaker som uppstår vid dålig sömn.

Vill tipsa er om att testa en kroppskudde från 24.se / även kallad gravid kudde.

jag vill gärna ha mitt täcke mellan benen när jag sover, men en sovkudde är så mycket mer smidig och så mycket bättre att använda , dessutom go att krama på.

Och man känner sig faktist betydligt mer utvilad på morgonen – som att kroppen hittar en bättre sovställning och man slappnar av mer.

Kudden ger stöd åt både nacke , rygg och ben tack vare sin storlek.

När jag var gravid använde jag den ännu mer för då sov jag alltid på sidan och har man en stor mage är det inte alltid det lättaste att hitta en bekväm sovställning , det tror jag många av er vet.

Denna kroppskudde från 24.se är min favorit inte för hård och inte för mjuk utan den formar sig perfekt efter kroppen och den håller sin form väldigt bra.

Jag tror dom flesta håller med mig om att sömn är extremt viktigt, sömnen gör så mycket och avgör om kommande dag ska bli bra eller dålig så har du sömnproblem och värk i kroppen så testa en kroppskudde från 24.se

Du kommer snabbare till ro och får lättare att somna om du hittar en bra sovställning som passar dig och eftersom kroppskudden formar sig efter din kropp så är det enkelt att finna ro.

Denna kroppskudde är bäst i test enligt mig – och går inte att jämföras med andra varianter.

Sover ni bra eller dåligt? har ni kroppslig värk? då vill jag verkligen uppmana er att välja en kroppskudde från 24.se

fördelarna är många – jag hade aldrig tänkt tanken på att min värk kunde bero på hur jag sover men jag antar att spända muskler och det även kan bero på att kroppen inte slappnar av medans jag sov.

kroppskudden gör min sömn bättre .

Kolla in denna populära kropps/ gravidkudde på 24.se den kommer hjälpa dig till en godnattsömn.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

43 reaktioner till “Fördelarna med den populära kroppskudden från 24.se

  1. Har tänkt en del på att skaffa sån där kudde, mest för att jag har restless legs och tror att denna skulle kunna vara perfekt utifrån den synpunkten 😊

    Gilla

  2. Är den bäst i test? Funderar på vilka fler märken som du har prövat (så att jag vet ungefär att jämföra med då jag funderar på att uppdatera mig lite)?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: