Sunday – Funday

Japp vilket härligt vårväder idag jag hoppas verkligen att det håller i sig. så himlans mysigt särskilt om man sitter i solen och gottar sig. Mannen är iväg skickad på jobb och kommer hem imorgon bitti, Dennis är på väg hem från innebandy matchen och jag ska ta tag i söndagens städning….

Nu har min gubbe vart hemma 2v med betalning så det blir gött med en ensam tv kväll i soffan hehe. nej mest har jag nog längtat efter att ha kunnat städa ordentligt. det blir liksom inte lika bra när någon ligger på soffan eller har långa sovmorgnar – jag blir nog mer lat när han är hemma.

Och imorgon är det en ny vecka att se framemot – har ni något kul som händer under veckan?

Jag längtar tills lördag då jag och mannen min ska ha en dejt kväll – vi får se vad vi hittar på, kryssning eller hotell. Men det lutar mot en kryssning.

Dennis har 2 nationella prov denna vecka i skolan och han tycker det ska bli jätte roligt.

Vad gör ni idag?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

22 reaktioner till “Sunday – Funday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: