Märkeskläder från Floridabutiken

(samarbete med floridabutiken)
Barnen har fått hem sina fina märkeskläder från Ralph lauren och Tommy Hilfiger.
Vilken service vi fick med super snabb leverans.

Vill ni också köpa barn och ungdomskläder från märken som ovan eller Nike m.f.l
så ska ni spana in @floridabutiken på instagram.

-Alltid äkta märkeskläder.
-Grymt bra priser
-snabba leveranser
-Undrar man något får man alltid snabba svar. -Dm för beställning

Jag har alltid älskat märken som RL och Tommy Hilfiger – fina klänningar, pikeer, shorts, badkläder mm. nu är det ju dessutom hög tid att uppdatera vår/sommar garderoben.

Spana in @floridabutiken

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

42 reaktioner till “Märkeskläder från Floridabutiken

 1. Så fina kläder som barnen har fått. Jag gillar märkeskläder men jag tycker att det är lite för dyrt som att sonen växer så mycket nu. Vilket bra tips som du ger ändå. Ska in och titta 😊

  Gilla

 2. Förstår dig. Ett tips jag gör är att jag köper dom ju billigt och kan sälja dom ett år senare för samma summa möjligen 50kr mindre Därför jag gärna köper märkes. Det lönar sig samt lättsålt när barnen växt ur.

  Gilla

 3. Men så snygga kläder och härliga bilder på barnen. Jag har inte riktigt budget för att shoppa märkeskläder även om de är väldigt snygga.

  Gilla

 4. Barnen blev fina i sina kläder. Jag handlar aldrig märkeskläder, det är helt enkelt inte min stil. Vill jag däremot lägga några tusenlappar på ett plagg så hittar jag dem på etzy 😃. Är mer en sucker för unika handgjorda saker, men så ser man väl lite udda ut också 😂.

  Gilla

 5. Så fina kläder på dina fina barn 😊. Så kul med en ny shop jag har aldrig hört om den innan, men ska ta och spana in den 😃.

  Gilla

 6. Märkeskläder är nått som jag aldrig har förstått mig på riktigt. Vad är det för speciellt med det? Inget illa menat, det är bara det att jag inte förstår mig på att lägga en massa med pengar på ett märke. Hoppas att du inte tog illa upp, för att jag menar inge illa.

  Gilla

 7. Aldrig påstått att det skulle vara specielt. Mina barn har allt från hm lindex till gant och RL dock tycker jag det är kul att varva och blanda. Jag tycket det är kul att köpa kläder och jag köper ju helt enkelt det jag tycker är fint oavsett märke.

  Gilla

 8. Förstår dig, Varför jag rekommenderar henne varmt är för hon är så billig. Det är billigare att shoppa därifrån än på Nk . Sen säljer jag dom för samma pris nästan när barnen vuxit ur dom 💜 men det är så jag gör och på det sättet blir det billigare än när jag handlar på hm för säljer jag dom får jag inte lika mkt. 💜

  Gilla

 9. Helt ny butik för mig faktiskt. Men dina bilder är ju underbara på barnen i nya kläderna. Dotterns blå klänningen var verklgien fin.

  Gilla

 10. så rolligt skulle vilja ha lite mera samarbeten men händer inte så mycket tycker ja vilka fina kläder verkligen fina o så två sötisar kan det bli bättre kram min fina vän o har du nåt tips om samarbete säg gärna till kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: