Mjällbusters – Livet blir roligare utan mjäll

(Samarbete med mjällbusters)

Vad tänker ni om ni hör ordet mjäll? Äckligt , kliande hårbotten, eller svamp är nog tankar som dyker upp i mångas huvud. Men är det verkligen så äckligt? – så många mer än du tror lider av det och jag tror fler med mig också har haft det någon gång i sitt liv.

Mjäll beror ju oftast på att hårbotten är torr och kliar – vilket är ganska vanligt särskilt under vinterhalvåret när det är kyligt ute.

Men tro mig livet blir roligare utan mjäll – och det är här mjällbusters kommer in i bilden. Ett bra och effektivt mjällschampo som kommer lanseras i Sverige i september ( men kommer redan i juli att gå att förbeställa ).

Ett mjällschampo som passar vårt skandinaviska klimat – det har vi verkligen väntat på.

Många tycker det är tabu att prata om just mjäll (kanske för att det kliar) och då tänker folk kanske omdevetet på löss eller liknande. Mjäll är ju dock inte farligt , det smittar inte men ack så otrevligt ändå.

I början är det bra att använda mjällbusters varje dag i 5 dagar för att sedan trappa ner och använda det var tredje dag för att bara underhålla.

Detta mjällschampo är inte bara effektivt det är även vårdande för hår och hårbotten så detta är en produkt som garanterat får flytta in i badrummet hemma hos mig. – känns som en produkt som är värd att ha hemma.

Har du haft mjäll någon gång? det är verkligen inget roligt när det kliar det vet även jag.

stress och sömn påverkar också vår hårbotten och hur vi mår – men orsakerna kan vara många till klåda i hårbotten.

Mjällbusters råder bot på detta – så vill du ha ett vackert hår , slippa en torr hårbotten – en produkt som är enkel att använda och som kan användas av både män och kvinnor då är mjällbusters det bästa valet.

Jag säger nej till klåda och torr hårbotten men säger ja till Mjällbusters mjällschampo

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

15 reaktioner till “Mjällbusters – Livet blir roligare utan mjäll

  1. Bra tips. Mjäll är så fruktansvärt irriterande. Får det ibland. Köpte ett på apoteket en gång. Funkade men assvårt att lödddra upp & luktade jätteäckligt. Kommer inte ihåg va det hette bara. kanske tur det haha

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: