Lavendla Arkivet – Planera din begravning

( Samarbete med Lavendla.se )

Har du någongång funderat över vilken låt du vill ska spelas på din begravning den dagen du går bort? Eller tänker du låta dina närmaste bestämma allt? kanske är det så att dom önskar att dom visste hur du velat ha din begravning, ja dina egna önskemål helt enkelt.

Det låter kanske tråkigt att man ska behöva tänka på sådant – men jag tror faktist att man underlättar lite för sina nära om man gör det.

Jag skulle vilja att låten ” utan dina andetag ” i framtiden spelas på min begravning. Även om jag hoppas det dröjer länge tills dess så vill jag samtidigt haft med lite egen vilja. Den låten har för mig vart en favorit, har hört den på flera begravningar – och tycker den är lika vacker varje gång.

Har ni hört talas om Lavendla Arkivet – Här kan du kostnadsfritt logga in med bank id och skriva dina önskemål om begravning och begravningsmusik och kanske även var man vill att ens gravsättning ska ske.

Givetvis kan man även skriva var man lagt viktiga dokument eller lösenord till bankfack m,m eller något annat man önskar att ens närstående ska veta om. Den dagen man dör skickas ett meddelande till dom man angivit som kontaktpersoner och dom får då reda på vad man skrivit i arkivet.

Jag tycker det är väldigt bra jag vill att mina närstående i framtiden ska veta hur jag vill ha det.

Och man ska även veta att det är inte helt ovanligt med att närstående tror sig veta vad en person vill ha – och att det tyvärr uppstår bråk kring en begravning. För att undvika tråkigheter var istället med och bestäm hur din begravning ska bli – det är inte krångligt alls. Det är faktist väldigt lätt att logga in med bank id och skriva ner allt man vill och önskar.

Den som mist en närstående har en tillräckligt jobbig sorg process – så underlätta med att använda dig av Lanvendla Arkivet.

Jag kan varmt rekommendera Lavendla Begravningsbyrå i Stockholm

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

11 reaktioner till “Lavendla Arkivet – Planera din begravning

  1. neeej, allt kan ju hända visserligen men det lär nog dröja väldigt länge. men tror på att kan man underlätta för dom man älskar, så är det bra att skriva ner saker man vill att dom ska veta för framtiden.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: