20% rabatt hos LEKMER.SE

( samarbete med lekmer.se )
Nu har Angelinas nya bilbarnstol en BESAFE
izi up X3 Fix kommit från Lekmer.se
vi är så nöjda med stolen och hon sitter perfekt i den.

Med koden YASMINE20 får ni 20% rabatt på lekmers sortiment.

Koden gäller i 7 dagar.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

39 reaktioner till “20% rabatt hos LEKMER.SE

 1. Åh va fin och bra stol ni har hittat!!! Min dotterns (6) år har gått sönder i ryggen så nu sitter hon på bara en kudde. Det känns inte bra så jag måste hitta en ny stol till henne. Den där verkar kanoners. Kanske får bli en sån!!!kram kram

  Gilla

 2. Vad bra med en rabattkod på Lekmer. De har många bra produkter. Bra med en bilstol som ni är nöjda med. Det är så viktigt att barnen sitter bra i bilen.

  Gilla

 3. Vilket bra tips, just bilbarnstolar tycker jag är så viktigt att tänka till på 😊. Det är ändå det viktigaste man har som får sitta i dem 😊

  Gilla

 4. Åh! Hur gammal och hur lång är hon nu? Vi är på jakt efter en sådan där stol till vår dotter, men det dröjer ett litet tag till innan hon kan sitta framåtvänd.

  Gilla

 5. När man ser sådana här tips önskar jag alltid lite extra att jag faktiskt hade barn och kunde utnyttja det jag också, hehe 😊

  Gilla

 6. Så bra med rabattkod på bilstolar. De kostar massvis med pengar och jag var feg och vågade inte köpa begangade så visst blev det många guldpengar till Britax minns jag.

  Gilla

 7. Alltid bra med rabatter då man handlar något så dyrt som trots allt en bilbarnstol är. Nu har jag inga småbarn så det är inte aktuellt för mig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: