Påsklov

Alltid kul med lov och extra tid med barnen.
Dennis är i fullt sjå med att sälja majblommor och idag är det ju dessutom underbart väder ute och barnen har cyklat.
Angelina var på förskolan på förmiddagen och jag fick chansen att fixa lite här hemma.
Nu är vi bara inne för att äta så ska vi gå ut igen.
Äntligen sol det vill vi ta vara på.

njuter ni också?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

22 reaktioner till “Påsklov

 1. men så härligt med extra tid för dina barn 😃 och så kul för de att det är lov också. Gud så roligt att vara ute och cykla, det var väldigt länge sen jag själv var ute och cyklade. Hoppas att erat lov blir alldeles underbart Yasmine. Kramar

  Gilla

 2. Självklart jag jobbar ju hemifrån min tjej går oavsett aldrig längre än till kl 1. Och lämnas heller aldrig vid 6-7 på morgonen. Ingen har gått på förskolan förrens den ena var 3 och den andra 4. Alltid tagit min del och mer än så. Jobbar hellre med dom hemifrån – jag kan ju dock planera tider mkt själv. Hon går minst tid av alla sina vänner

  Gilla

 3. Tack snälla jag är glad att kunna spendera så mkt tid med mina barn finns inget bättre. Hade bara ett mini jobb idag som gick rätt fort så fick massa mys med barnen. Hoppas du får en fin kväll. Kram 💛

  Gilla

 4. Här vaknade vi till -6 grader imorse men på Dan blev det soligt och +11 grader. Då ville man bara sitta i lä och njuta men det var bara till att jobba på inomhus

  Gilla

 5. Dom vet hur mina arbetstider ser ut eller jobb rättare sagt. Jag hämtar så fort jag är färdig och mitt barn har heller aldrig gått på förskola under lov oavsett om jag jobbat men lmorse hade jag lite att göra. Sen betalar jag trots att jag har henne hemma juni juli augusti. Kompenserar bort en hel del – är den som umgås med mina barn.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: