Samla lån med Enklare.se

( Samarbete med enklare.se )

Det är precis så enkelt som det låter med Enklare.se – Du slipper möten på banken det är ju dock så man gjort i alla tider. Men nu kan du istället få hjälp av enklare.se som är experter på att förmedla lån online. Och jag håller med om att det känns väldigt ”2019” att man slipper boka möten, ringa sin bankman som man inte kommer fram till eller inte svarar.

Nu kan kan du enkelt låna till det du önskar, hittils har dom hjälpt över 200.000 personer att jämföra lån, givetvis gratis och helt bindningsfritt.

Du får bästa supporten på både mail och telefon.

Hur kan jag ha nytta av detta i vardagen?

Dom flesta har lån, på antingen hus eller bil eller något annat som gjort att man var i behov av ett lån. Oavsett vad kan enklare.se även samla dina befintliga lån som avbetalningar , eller kreditkortsskulder – för att du ska få bättre villkor. Det tycker jag är jätte bra då det skapar bättre förutsättningar att ha alla lån på ett och samma ställe. Det blir också bättre för dig ekonomiskt. 1 ränta istället för flera olika. Samla dom gamla i ditt nya lån.

Många är det som köpt på sig olika saker, en mobil, en ljudanläggning och bara kastat sig in i sms lån med skyhöga räntor. Som sedan sitter där med skulder och räkningar som hamnar på hög och plötsligt blir det för mycket att betala.

Men lugn det går att lösa, samla lånen, och krediterna hos enklare.se – och du kan faktist spara tusenlappar varje månad. Du får dessutom en bättre översikt över ditt lån.

Är det både du och din partner som står på lånen – så är det en fördel då man är 2 eftersom man lättare får en lägre ränta eftersom ni delar på lånet samt kostnaderna.

samla dina lån med enklare.se

När man tar lån uppmanar jag alltid till försiktighet och med enklare.se kan det inte bli bättre för här kan både jag och du jämföra lånen innan du tar dom.

Du kan givetvis också få rådgivning inför ett beslut – att låna pengar online ska vara enkelt.

Enklare.se är ingen bank dom är låne och försäkringsförmedlare (en hjälpande hand mellan att ge privatpersonen dom bästa lånen hos olika banker) och sedan rådgivning att välja rätt efter dina förutsättningar.

Vill du också jämföra lån gör ett besök hos Enklare.se

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

18 reaktioner till “Samla lån med Enklare.se

 1. ja fast detta handlar mer om människor som tagit sms lån mm, som inte tänkt sig för då och nu har väldigt höga räntor… att samla dom på ett ställe är mkt smartare. då slipper man betala ränta på flera lån.

  Gilla

 2. sant det. fast detta är ju mer för dom som tagit flera små lån sms lån mm, och nu har väldigt höga räntor, att knyta alla lån till ett är allafall mkt bättre och gör att man sparar en hel del.

  Gilla

 3. Låneförmedlare är verkligen super 😊 tycker dock bara det är synd att göra reklam för att låna pengar då det är så lätt nu förtiden. eftersom man var tvungen att ringa, boka möten osv var det inte så lätt att bara råka låna lite pengar men nu är det bara nåhra tryck så har man kanske flera hundra tusen På kontot.

  Gilla

 4. Så lätt är det nog inte då det givetvis även görs kreditkontroller . Men istället för att ha flera lån med flera dyra räntor så är det bra att samla alla små lån i ett. Dock håller jag med om att det idag går allt för lätt att sätta sig i lån och skulder med sms lån mm. Uppmanar ingen att ta lån om man verkligen inte behöver. Men har man koll däremot på vad man lånar och gör så kan ju lån vara possitivt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: