Babysim och simskola hos Vattenhuset.com

( samarbete med vattenhuset.com )

Babysim

Har ni testat babysim? jag vet ju om att jag har många ”föräldrar” som läser min blogg, kanske även ”gravida” därför vill jag tipsa er om babysim och simskolan hos vattenhuset.com

Har ni någon testat babysim med era bebisar? Det är ju så otroligt mysigt både för en själv och för ens bebis. Lektionerna är 30min långa och leds av välutbildade instruktörer. babysimskolan finns i 3 steg och i början får man vänja sig vid det varma vattnet, kompisarna , ljudet, man lär sig grundgreppen och att dyka. Ju modigare barnet blir ju mer kan man utveckla babysimmet.

Babysim utvecklar verkligen en speciell närkontakt mellan en själv och barnet – som är helt fantastisk.

Vi har vant båda våra barn att vara i vatten sedan dom var riktigt små och gör nu att dom har en god vattenvana. Redan från årskurs 3 i skolan har man mål i idrott ( simning ) (både bröst och ryggsim) så att vänja sitt barn från start är bra. att gå i en simskola är också toppen och gör barnet säkrare att vara i vatten.

Simskola

Jag det finns givetvis också hos Vattenhuset. ( indelat åldersmässigt och kunskapsmässigt )

allt från simskola för nybörjare, till att utveckla teknik med arm och bentag. Finns också simskola för vuxna och barn med funktionsnedsättning.

Vattenhuset har simkurser för alla åldrar

Titta in på vattenhusets hemsida för att se om dom har någon kurs som passar ditt barn dom har anläggningar på många ställen runt om i Stockholm.

Välkommen till vattenhuset

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

32 reaktioner till “Babysim och simskola hos Vattenhuset.com

 1. Jag har inga barn men man har ju själv gått när man var liten 😊 Bra tips till dom som kollar efter babysim eller simskola 😊

  Gilla

 2. ville gå på babysim och simskola med min pojke men babysim fanns där ingen och simskola ville han helt enkelt inte gå i så han lärde sif simma av sig själv 😃

  Gilla

 3. Sonen gick på babysim, tyckte det var helt underbart 😃. Finns så mycket han fick ut av den saken och skapade vattenvana 😃

  Gilla

 4. Jag ville gå på babysim med mina barn men blev lite dumsnål och tyckte det var för dyrt. Det är sådant jag känner att jag kan ångra idag att jag inte gjorde.

  Gilla

 5. Med äldsta sonen gick vi på babysim dör det skulle ju alla på den tiden. Jag tyckte det var fantastiskt när barnen kunde dyka och simma under vattnet. Men jag fick lite panik och tyckte det var lite läskigt när vår Wille skulle göra det så mannen fick dyka med honom. Jag blev för feg.

  Gilla

 6. Är varken gravid eller har barn men har alltid tänkt att jag vill gå på babysim när jag väl har barn! Verkar så mysigt 😁

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: