Konstigt maj väder

vilket konstigt maj väder vi haft senaste dagarna.
igår var det snö/regn och det är verkligen kyligt i luften.

Kanske var jag lite snabb i mina drömmar om fler dagar på fikets uteservering..
men vi fick ju rätt många fina dagar ett tag.

Efter 2v med mest inne sittande och sjuka barn så vill min kropp ut…. jag vill göra saker lite mer än 5minuters promenad till centrum för att handla mjölk.

Men snart är sommaren här.
Det är få veckor till sommarlovet.
några av dom har lovdagar dessutom.

om lite mer än 1 månad så är vi utomlands för att besöka 2 olika lyxhotell – längtar verkligen.

vad gör ni denna lördags kväll?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

44 reaktioner till “Konstigt maj väder

 1. Våren brukar springa förbi. Detta år blir nog inget undantag. Hoppas bara vädret inte fortsätter att hatta fram och tillbaka. Ååå låter verkligen härligt med en utlandsresa med lyxhotell.

  Gilla

 2. Åh så härligt att få åka utomlands!!!Vart åker ni då?Nu får värmen komma tycker jag 😊 Jag sitter i sovrummet och tittar på Pippi… försöker hålla min 3 åring uppe sent idag för jag vill ha liiiiiiiite sovmorgon i morgon, men gissar att han vaknar vid 6 som vanligt… haha!!!ha en härlig kväll,Kram kram

  Gilla

 3. Ja vädret är verkligen underligt just nu, fick flytta in alla mina växter igår när haglet kom och bara för en vecka sedan hade vi 32 grader kl sex påkvällen. Längtar så till semestertiderna med

  Gilla

 4. Vi hade full snöstorm idag, helt sjukt!! Förstår att du längtar ut. Vi har varit på en liten roadtrip annars har det varit lugnt.

  Gilla

 5. Tror det blev lite lurat där av det fina aprilvädret. April var liksom för varm och fin, så antar att vi får en vanlig maj nu. Har man tur kommer värmen i juni, juli och augusti samt september istället 😊

  Gilla

 6. Det är så tråkigt att det blev kallare igen :/ Jag gillar också att sitta på uteserveringar 😊 Så roligt att åka utomlands 😊 Förstår att du längtar 😉 Vilka fina bilder på er ❤

  Gilla

 7. Så spännande, vart ska ni resa? Jag är inget större fan av kyla och regn och när det häromdagen snöade plötsligt så får jag erkänna att min första impuls var att lägga mig i sängen igen och dra täcket över huvudet. Jag följde dock inte impulsen utan övertygade mig själv istället ”Idag är en BRA dag att vara i livet” och med rätt mindset så blev det genast bättre.

  Gilla

 8. Maj har varit ett konstigt väder först hagel sen 20 plus och nu rengn så hoppas på sommar snart☺️ så mysigt med lyxhotell jobbigt att va inne hoppas vädret bli bra i dag så ni kommer ut lite

  Gilla

 9. Förstår att du blir rastlös av att vara inne 😬 inte alls kul med sjukdagar o sånt! Hoppas du kommer ut något i dag (söndag) 😁Kram!

  Gilla

 10. Jag blev lite glad över kylan och regn🙈. Nu känns det som vår, som det ska vara. Besöka lyxhotell, låter som jobb? Rena drömjobbet isåfall☺️.

  Gilla

 11. Vädret har verkligen åkt bergochdalbana den senaste veckan men snart är det sommar. Tiden går fort nu. Vart ska ni åka? Skönt att ni är friska nu.

  Gilla

 12. Det är verkligen som aprilväder. Känns som att vädret spelar oss ett spratt. Längtar till sommaren bara det inte blir för varmt och för mycket torka igen. Igår slappade jag bara och idag ska vi besöka svärmor och gå till svärfars grav. Kram

  Gilla

 13. Det är verkligen som aprilväder. Känns som att vädret spelar oss ett spratt. Längtar till sommaren bara det inte blir för varmt och för mycket torka igen. Igår slappade jag bara och idag ska vi besöka svärmor och gå till svärfars grav. Kram

  Gilla

 14. Ja, jösses, detta väder gör mig ganska snurrig faktiskt 😋 Det snöar och det är stekande sol om vartannat här 😋 haha! Jag som tänkte ta med dottern till café idag men sen blev det typ storm 😋 Så det kan bli!

  Gilla

 15. Ja, jösses, detta väder gör mig ganska snurrig faktiskt 😋 Det snöar och det är stekande sol om vartannat här 😋 haha! Jag som tänkte ta med dottern till café idag men sen blev det typ storm 😋 Så det kan bli!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: