Modifast – Ett stort sortiment av kost & måltidsersättningar för viktminskning

(samarbete med Modifast.se) Via Interlaced Influencers.

Vad har du för mål med din vikt? Är du nöjd eller försöker du kanske gå ner i vikt?

Modifast har ett stort produkt sortiment av kost och måltidsersättningar som hjälper dig att nå viktkontroll och välmående. Vad har du för målsättning med din vikt?

Kostersättningar

För dig som vill komma igång snabbt med din vikminskning är det bästa att ersätta all vanlig mat med 4 portioner Modifast LCD kostersättning under en period. En strikt kur kan vara bra för dig som vill komma igång fort och kanske se resultat snabbare. Modifast har allt från soppor, puddingar, gröt och pastarätter – alla dessa är kostersättningar av typen LCD (low calorie diet) dessa kan ersätta all vanlig mat i upp till 3v (längre om det är i samtal med dietist).

Jag frågade 2 kollegor som dricker modifast på jobbet vad dom tycker är bäst med Modifast.

– Smakerna är kanon goda , man håller sig mätt, man får i sig den näring man behöver då Modifast är välbeprövat och tryggt,, och man slipper handla vilket oftast lockar en till att plocka ner godsaker i korgen. vilket man lätt undviker..

Måltidsersättningar

Du kan även ersätta enstaka måltider ” kanske exempelvis din lunch” eller middag. oftast ersätter man 1-2 måltider per dag med Modifast måltidsersättningar. Dessa färdig blandade drycker och bars är perfekta att inta även om man inte är hemma.

Ersätter du en måltid ( kan du ta kontroll över din vikt ) Ersätter du 2 måltider ( kommer du börja gå ner i vikt ( men lite långsammare) än om du ersätter alla dagens måltider.

Med Modifast – tar du kontrollen över din vikt – på ett sätt som är bra för din kropp.

En del produkter går inte att köpa hos återförsäljare utan enbart hos Modifast

Några produkter jag vill hylla lite extra som går att beställa från deras hemsida

Modifast LCD Gröt med vaniljsmak – en riktigt god havregrynsgröt (perfekt att ersätta frukosten med tycker jag)

Svamppastan är också väldigt god (hade turen att få provsmaka av en kollega) som åt denna på jobbet denna är nog en personlig favorit. (innehåller portabello-svamp).

Currysoppan med nudlar är också en fullvärdig / näringsmässig kostersättning.

Som ni märker har Modifast ett stort utbud, och man behöver verkligen inte svälta för att återta kontrollen över sin vikt. Här väljer du i vilken takt och med vilka produkter du vill nå dina mål. (Modifast är det enda sortiment som erbjuder en pastarätt som kostersättning).

Fördelarna med Modifast är många.

5 olika produktvarianter av kostersättningarna , en unik svamppasta, 17 olika smaker (och goda är dom). näringstäta produkter, som sagt säkra och välbeprövade produkter.

Modifast säljs på modifast.se även apoteket har begränsad utsträckning. SAMTLIGA smaker säljs enbart på modifast.se

Med Modifast får du chansen att nå dina mål, kör hårt och ta kontrollen.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

10 reaktioner till “Modifast – Ett stort sortiment av kost & måltidsersättningar för viktminskning

  1. Jag har inte anvönt just modifast utan ett annat märke . Det gjorde jag innan min magoperation och ersättningadrycken gör inte bara att man går ner i vikt utan också att levern drar ihop sig och man känner sig smalare också pga det. Det funkar jättebra om man ser till att få i sig ordentligt med vätska 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: