Företagarna – För dig som driver eget… eller är intresserad av entreprenörskap

( Samarbete med företagarna.se ) Via Interlaced Influencers.

Vet ni vilka Företagarna är?

Företagarna är en organisation som företräder över 70.000 företag och innefattar över 250 föreningar. Jag tycker företagara är en toppen organisation då dom vill att alla företagare ska ha alla förutsättningar att nå sina mål. Dom erbjuder också ett nätverk och praktisk hjälp samt en stor dos med kunskap för sina medlemar.

Som ny företagare är det inte alltid så lätt, eller kanske du fortfarande står i valet och kvalet om att starta företag. När man har ett nätverk runt sig, när man kan bolla tankar och få hjälp så kan mycket kännas betydligt lättare.

Företagarna driver även många politiska frågor för att förbättra förutsättningarna för små företag på både nationell och lokal nivå. Det är bra med en organisation som på ett bra sätt företräder sina medlemar som vill göra skillnad och göra bättre, samt driver viktiga samlingsfrågor framåt.

Företagarna finns för dig som är intresserad av entreprenörskap och möjligheterna att driva eget. eller dig som redan driver eget företag eller annan typ av organisation.

Jag funderade en tid om jag skulle starta eget – men var rädd att göra misstag ekonomiskt det var nog den biten som skrämde mig i min dröm om att starta eget, och jag la därför det drömmen på hyllan och valde att göra annat.

Som medlem hos Företagarna får du unika medlemserbjudanden , som kommer att hjälpa dig med ditt företagande. Ja det finns som sagt många anledningar till att bli medlem.

– Du får juridisk hjälp och krishantering och dokumentmallar – Ekonomitjänster – Förmåner på allt ifrån kontorsinredning till betallösningar och drivmedel.

Som ni ser är fördelarna många.

Personligen tycker jag att den juridiska hjälpen känns viktig att ha tillgång till om något händer, samt känns det bra med en organisation som gör skillnad och driver frågor som alla inom företagande har nytta av och som skapar ett bättre företagsklimat för dom som driver företag..

Har du tankar på att starta eget? eller driver du kanske eget företag redan?

Är du intresserad att veta mer så besök

FÖRETAGARNAPublicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

14 reaktioner till “Företagarna – För dig som driver eget… eller är intresserad av entreprenörskap

  1. Samma sak skrämde även mig när jag planerat att starta eget, men dessa känns som ett bra alternativ för att minska stressen övee att göra fel! Har kikat in hos dom ett tag nu!

    Gilla

  2. Det låter som ett spännade sammarbete, kul med såna tjänster och kan tänka mig att det är något många kan behöva 😊

    Gilla

  3. Superbra info. Det är supersmart att man får juridisk hjälp för det är faktiskt mycket att hålla reda på själv! 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: