Renaissance Clinique – Naturlig skönhet

( Samarbete med renaissance clinique ) via Interlaced Influencers

Tycker du att det är jobbigt att bli äldre och att åldras? Många idag är stressade av att åldras och att det påverkar deras utseende och kanske inte på det sätt dom själva önskar. Folk vill idag se lika unga ut som dom känner sig – och det är ju inget fel i det. Men kroppen och ansiktet förändras ju äldre vi blir.

Jag gillar arbetsmetoden som Renaissance Clinique

förespråkar – att naturlig skönhet är det viktigaste ( med detta menar dom att en operation inte ska synas ).

Så för dom som vill göra små justeringar , förändra något på sig själv ska kunna göra det. Idag är det så vanligt att folk opererar sig, eller fixar läpparna på lunch rasten…

Är det något du mår dåligt över, lider av, så går det att fixa med ett naturligt och fint resultat.

Just nu får man 20% rabatt på alla behandlingar och dessutom pengarna tebax från konsultationen om behandling/operation bokas. Ett fantastiskt fint erbjudande.

Tror ni jag har fixat något?

Jag fixade lite på överläppen en gång för många år sedan, gjorde konturen mer synlig bara (inga ankläppar – för det tycker jag personligen inte är vackert)… Jag gillar det naturliga helt enkelt.

Inget uppseendeväckande med andra ord, men fint blev det.

Hos Renaissance Clinique kan man göra allt från bröstoperationer , bukplastik , läppförstoring , näsplastik, rumpförstoring till fettsugning.

Men även fixarynkor och ärrborttagning – kompetensen på denna skönhetsklinik är stor.

Stör du dig på en degig mage efter graviditet, kanske har du inga bröst, vart med om en sjukdom – har kroppen förändrats så pass att du mår dåligt ja då finns det idag bra hjälp att få…

Ingen ska behöva gå runt och må dåligt över sitt åldrande varken kvinna eller man. – däremot ska man aldrig operera sig för någon annans skull, och en operation ska alltid vara genomtänkt.

Men hos Renaissance Clinique får du bästa service och behandling av duktiga expertergör ett besök nedan.

RENAISSANCE CLINIQUE

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

20 reaktioner till “Renaissance Clinique – Naturlig skönhet

 1. Det är ju inte direkt kul att bli äldre men får alltid höra att jag ser yngre ut än vad jag är vilket är najs 😊 Skulle aldrig göra någon sån där behandling/operation 😋 Kram

  Gilla

 2. Jag tycker naturlig skönhet är vackrast. Men dom som kanske mår dåligt över något eller nån som drabbats av sjukdom förstår jag. Tycker det är upp till var och en. Men jag tycker inte att det är vackert med dom som gör om allt på sina kroppar.. Men dom som skapar en mer naturlig förändring pga av att dom mår dåligt – varför inte…

  Gilla

 3. Har aldrig hört om detta företag kanSkr just för att jag inte vill göra några läppändringar osv. Men det är självklart bra att det finns. Själv håller jag med dig att ankläppar inte alls är fint på tjejer😊

  Gilla

 4. Jag tycker att alla har rätt att ändra i sitt utseende om man vill och tror på att man mår bättre av att göra en operation. Men jag tycker att det blir problematiskt att göra reklam för olika behandlingar i ett sponsrat samarbete så här. Det är något som gör att det inte känns bra.

  Gilla

 5. Jag tycker inte vi ska stressa för mycket över ålderstecken. Men jag tycker självklart att vi borde fixa det vi är missnöjda om det är så, själv skulle jag vilja fylla överläppen lite.

  Gilla

 6. Oki jag tycker jag gör info om en klinik som förespråkar naturligt resultat – att operation inte ska synas. Många vill ju bara operera sig och gör så stora bröst som inte alls passar övriga kroppen. Men tycker att om någon mår dåligt då är detta en bra klinik att välja.

  Gilla

 7. Jag vet faktiskt inte hur jag ställer mig till detta, för visst jag ser ju tecken som börjar komma som jag inte gillar, men vill man börja hålla på, tror nog att blir det mer och mer så jag mår dåligt då kanske jag gör något, men då blir det bara småbehandlingar. Men i dagsläget känns det inte alls aktuellt!!

  Gilla

 8. Om man har möjlighet ska man tycker jag försöka åtgärda det som man störs sig på. Håller med om att ankmunnarna som man ser lite överallt just nu inte är vackert. Jag har använt mig av botox för min argrynka som gör eller gjort att jag ständigt fick huvudvärk för att jag kisar därför jag är extremt ljuskänslig

  Gilla

 9. Precis den funderar jag på då jag har svår migrän men aldrig testat. Tycker oftast människor är finast neutrala oavsett ålder eller med ett naturligt resultat av operation.

  Gilla

 10. Förstår det. Åldras är även något fint tycker jag. Någon som är helt slät ser ju inte naturligt ut. Men förstår dom som gör operationer med ett naturligt resultat i följd av att dom mått dåligt. Att hjälp finns är bra.

  Gilla

 11. Jag brukade tänka förut att jag ville fixa lite både här och där. Numera så orkar jag inte riktigt bry mig.. Skulle möjligen kunna ta bort litr häng ovanför ögonen😂

  Gilla

 12. Det bästa är ju när man själv kan tänka possitivt att man duger som man är, eller ändra sin uppfattning eller bara aceptera att man ser ut som man gör och vara nöjd ändå. men för dom som vill fixa något tycker jag det är jätte bra att hjälp finns för inte alla kan vända sina tankar eller stör sig oerhört på något.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: