kompishäng och lunch

Idag blev det en tur till Farsta för mys med min vän Emilia och hennes 2 barn.
Dennis var i skolan sin sista dag denna vecka.

Vi började med lek i lekrummet för att sedan  luncha på donken vilket var barnens önskan.

kollade sedan in på HM för att köpa några klänningar till skruttan.
vi avslutade med en fika på espresso house.

och sedan åkte vi hem.
Det var fullt ös på både Angelina och Emilias barn, så nu är man lagom slut.

Mys pys dag helt enkelt

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

33 reaktioner till “kompishäng och lunch

 1. Vilken mysig dag ni har haft!😃 Barnen såg ut att ha det riktigt kul! Så fina och coola dom var i hattar och solglasögon!😄😎

  Gilla

 2. Åh va kul att ni var i farsta.Jag träffade min man där för exakt 20 år sedan i augusti.Jag jobbade på Mcdonalds som precis hade öppnat i centrumet och han kom och handlade. Jag stod i kassan. De kom några dagar i rad och när jag sen slutade för dagen så satt de där uppe (man ser bordet på bilden där dina barn sitter och äter) och vi började prata. Sen tog vi samma tunnelbana hem…. 7 månader senare var vi gifta och 9 månader efter det fick vi vårt första barn.

  Gilla

 3. Så mysigt ni haft det 😃. Kul att kunna hänga så där och umgås verkligen 😊. Jag har inte så stor koll på Stockholm men har fått för mig att Farsta är rätt stort?

  Gilla

 4. Bilderna sprider verkligen en enorm värme och glädje. Kul att gå ihop och göra någonting tillsammans. Hittade du några fina klänningar? Vore kul att se!

  Gilla

 5. Vilken mysig dag ni haft! Jag vill också shoppa lite nytt till barnen, särskilt skolavslutningskläder. Det har vi inte kirrat än. Bilderna med hatten påminner mig om att jag nog ska ta på mig min hatt nu när jag och barnen går till badet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: