billigastebilförsäkringen.nu – Jämför olika försäkringar

( Samarbete med billigastebilförsäkringen.nu ) Via Interlaced Influencers

Har du en bra bilförsäkring och jämförde du olika innan du bestämde dig för vilken du skulle välja? Alla bilar måste ju enligt lag ha en bilförsäkring, åtminstone en trafikförsäkring. Vilken försäkring som passar dig bäst har jag dock svårt att svara på.

Du måste helt enkelt själv jämföra och det kan du göra hos billigastebilförsäkringen.nu

(En försäkring kan du lätt teckna online)

Exempelvis är Folksams bilförsäkring Stor – den är topprankad i konsumenternas jämförelse. Du kan enkelt få en mer info och prisförslag genom att besöka sidan och därifrån gå vidare till Folksam.

ICA försäkring

Trafikolycksfall och krishjälp efter trafikolycka ingår . Båda helt utan självrisk. (något jag tycker måste ingå i en bilförsäkring.

Moderna försäkringar

Här kan du skräddarsy din egen bilförsäkring med olika tillägsförsäkringar. Samt få upp till 20% rabatt på din premie genom att samla dina försäkringar.

Dom är också kända för att vara billigast och helt enkelt väldigt moderna.

Är du nöjd med den bilförsäkring du har idag? eller skulle du vilja byta? Att välja är ju en smaksak , men också beroende på hur mkt du kör med bilen, hur gammal den är och vart man bor någonstans spelar in i vad man väljer. Det behöver alltså inte betyda att den försäkring din mamma eller kompis har skulle vara lika bra för dig.

För att hitta vilket försäkringsbolag som är billigast så är det som sagt bäst att jämföra olika bilförsäkringar. Det kan man enkelt göra här på nätet. Många som hittar en ny försäkring och har jämfört innan kan lyckas spara många pengar med tiden ( ett par tusenlappar per år). Dom pengarna kan man göra något roligare för. Så det lönar sig att jämföra..

Alla större försäkringsbolag har en egen hemsida där du kan läsa om deras bilförsäkringar – vilket gör det enklare för både dig och mig att välja och kunna läsa på.

Min personliga erfarenhet är att det är bra med en drulleförsäkring. Ett utökat skydd med halv eller helförsäkring är toppen att ha om något händer.

En bilförsäkring betalas ju bara i förebyggande syfte men när olyckan är framme så är det bra att ha. Det kanske går flera år innan du får nytta utav förmåner som din försäkring kan ge.

Många vill ju ha en billig försäkring då mkt annat kostar när man har bil, och man vill hålla kostnaderna nere.

Så mitt tips till dig är att jämföra, det kommer alltid löna sig och ingen säger nej till att spara pengar.

Billigastebilförsäkringen.nu

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: