Grattis Sverige♥️🇸🇪♥️

🇸🇪 GRATTIS SVERIGE 🇸🇪
Idag har jag 2 anledningar att fira.

– jag och mannen firar 4årig förlovningsdag.
känns så himla bra och härligt.
Vi ska fira när han går av sitt jobb pass.

– Idag firar jag och barnen vår nationaldag.
Tänk vad vi svenskar egentligen är tråkiga.
när jag var liten ordnades det alla fall en liten folkfest med uppträdanden där man bodde.
jag minns att jag alltid stod på scen särskilt ett år minns jag när jag och min dåvarande bästa vän uppträdde som förband till latin Kings.
6 juni var något man firade men nu?
näää , vi borde lära oss av Norge.
har ni sätt hur dom firar 17maj.

vi har bakat en god och somrig jordgubbstårta och myst tillsammans.

Hoppas ni haft en fin dag.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

35 reaktioner till “Grattis Sverige♥️🇸🇪♥️

 1. Jag tycker också att firandet i Sverige är lite lamt i jämförelse. Grattis till fyra-årig förlovningsdag! Härliga bilder på barnen!

  Gilla

 2. Vad kul att ni firar idag 😊 Grattis till fyra års förlovning. Ja firandet på nationaldagen i Sverige är ganska tråkigt faktiskt..

  Gilla

 3. Håller med om att vi verkligen borde ta efter norrmännen och deras firande. Här i Västerås är det dock fullt med firanden med livemusik, stänger och folkfest. Så glad för det! Stort grattis på er dag!

  Gilla

 4. Grattis till att fira 4 år som förlovade 😊 Så roligt för er 😊 Sommartårtan som ni bakade ser väldigt somrig och god ut 😊 Kraam

  Gilla

 5. Så mysigt firande ni haft 😃. Vi firar sonens pappa den här dagen då han fyller år, dock inte själva dagen mer en så. Tror väl aldrig det varit stort firande här innan heller. Förut var ju detta svenska flaggans dag och nationaldagen har funnits under så kort tid. Det kanske blir bättre med åren 😊

  Gilla

 6. ja här va vi inte på nåt speciellt firande faktiskt . vva vid affären o hem igen räknas det finss? stort grattis på er dag då får ni ha ett mysigt firande . självv friar jag i morgon liite kram

  Gilla

 7. Så gott det ser ut, och grattis till er!håller med helt, det var bättre förr! Så trist att det blivit som det blivit.

  Gilla

 8. Men Woow så söta barnen är och speciellt tösabiten 💜💜💜Ja man saknar lite den riktiga nationaldagen faktiskt – så som de var förr Wooow så goda tårtan ser ut att vara 🤤

  Gilla

 9. Grattis till er båda. Vilken vacker tårta – den är säkert lika god som den ser ut att vara. Dottern är ljuvlig i sin Sverige klänning. Må så gott fina du.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: