Golfweekend i Marbella

( Samarbete med losnaranjos.com )

Hur skulle det kännas att åka iväg på en resa som både inkluderar sol och golf på samma gång? Jag vet att det är många som älskar att resa och golfa samtidigt därför vill jag tipsa er om Los Naranjos golfbana i Marbella.

Hit kan du åka med vännerna eller din partner på en fantastisk golfweekend ( det finns olika paketerbjudanden att välja emellan ) och givetvis olika prisklasser.

Hit kommer spelare från hela Europa för att spela njuta och få förstklassig service. Här kan du helt enkelt slappna av och njuta och fokusera på din golfupplevelse. Det jag personligen gillar med Los Naranjos golfbana är att efter du spelat kan du relaxa , du kan njuta av god mat med vännerna, stämningen här gör att du kommer känna dig som hemma.

Att golfa på solkusten är också en fantastisk present till någon du vet som älskar att spela golf och vill få en fantastisk upplevelse.

Golfpaket / Golfweekend

Här finns som sagt en mängd olika paket erbjudanden du kan resa och stanna borta allt från 3 nätter till 28 nätter. Här bor du bekvämt på antingen Aloha Hill Club Apartment eller på fina hotell Melia Marbella Banus 4. Bokar du 28 nätter får du bo i Aloha Hills lyxiga lägenheter ( en längre vistelse är en skön avkoppling för dig som har möjlighet).

Du väljer det som passar dig och ditt sällskap så att ni får det ni önskar under er vistelse.

En del av paketen inkluderar exempelvis frukost buffet , städning , delad buggy , tillgång till fitness och spa. Här får man en möjlighet att enkelt göra en bokningsförfrågan på deras hemsida. Här tycker jag också att man håller bra och fördelaktiga priser.

Så varför inte lämna Sverige och åka iväg på en resa? uppleva något nytt, åk på en liten höst weekend. Känner du någon golfare så tipsa gärna dom om dessa weekendpaket till Los Naranjos. Bästa golfresortet i Marbella .

Boka din Golfweekend nu

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

7 reaktioner till “Golfweekend i Marbella

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: