Golvvärme för bättre inomhusklimat

( samarbete med Kungälvs rör )

Kungälvs rörläggeri är ett av Sveriges största VVS-företag och dom finns i Kungälv, Stockholm, Malmö, Borås, Göteborg, Gårdsten och i Stenungsund .

Hela deras affärside är att inget jobb är varken för stort eller för litet – den iden älskar jag (för det är så man ska tänka).

Dom utför många olika slags jobb bland annat installation av golvvärme.

Att ha golvvärme i huset, i badrummet -höjer standarden och är något man verkligen kan längta hem till, något att tänka på om man går i renoveringstankar.. Med kompletta golvvärmesystem så kommer ditt hus eller bostadsrätt att öka i värdet..

Med kungälvs rörläggeris kompetens kan du renovera ditt badrum även med en låg budget och ändå få ett väldigt lyckat resultat. Ett badrum du med stolthet kan visa upp för vänner och bekanta.

Har du golvvärme hemma?

Visst är det underbart , jag älskar att ha duschat och sedan komma ut och slippa stå på iskalla golv. Att ha golvvärme höjer njutningsfaktorn avsevärt. Estetiskt är även golvvärme ett bra alternativ då värmesystemet är osynligt.

Oavsett om du väljer vattenburen golvvärme eller elslingor – så kommer det uppfattas possitivt du slipper kalla golv när dina barn leker, även dina växter kommer med säkerhet gilla det .

Om du våttorkar golven så torkar dom också mycket snabbare när du har golvvärme så det finns många fördelar med att skaffa detta.

Nu inför hösten vet jag att det är många som renoverar, fixar om hemma ta hjälp av kungälvs rör om du bor i trakterna jag nämnde ovan. Dom har i decenium projekterat, levererat, och installerat vattenburen golvvärme. Dom hjälper dig med glädje att välja rätt golvvärme efter vad som passar dina behov. Med Kungälvsrör kan du känna dig trygg, och att arbetet blir ordentligt gjort.

Har du golvvärme hemma att njuta av?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

20 reaktioner till “Golvvärme för bättre inomhusklimat

 1. Jag lnskar att det fanns golvvärme i min lägenhet, golven kan vara riktigt kalla. Vilket spännande samarbete som du har fått.

  Gilla

 2. När vi byggde huset vi bodde i förut hade vi golvvärme i hela bottenvåningen. Nu har vi det bara i badrummet, för huset har jättegamla trägolv som vi vill bevara i ursprungligt skick. Men jag håller med om att det är superskönt med golvvärme, och i badrummet skulle jag inte vilja vara utan😊

  Gilla

 3. Åh golvvärme är sånt lyx jag önskar fanns här, tyvärr är det nog inte möjligt då jag bor i lägenhet och sånt fixar de nog inte i första taget.

  Gilla

 4. ÄLSKAR verkligen golvvärme. När vi bygger eget hus ska vi bara ha enplans och då blir det enda värmekällan hemma hos oss. Längtar!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: