Mobilabonnemang för barn

(Samarbete med ringabilligt.se)

Nu har skolan börjat igen och jag är på jakt efter ett bra mobilabonnemang till min 9åring. Som förälder har jag ju lite krav på detta samtidigt som jag inte vill att det ska vara för dyrt. Priset är för mig ganska viktigt när jag jämför olika barnabonnemang

Så därför tar jag hjälp utav ringabilligt.se

Här jämför man dom billigaste mobilabonnemangen utifrån erbjudande och den mängd data som ingår. Här får jag en enkel sammanfattning över dom abonnemang som är bäst lämpade för barn.

När jag nu ska välja abonnemang är det också viktigt att dom har fria samtal med data som ingår. Viktigt är också att dessa är utan bindningstid vilket dom som presenteras hos ringabilligt.se är.

Min son har alltid haft kontantkort – men problemet har då blivit att när pengarna är slut så är dom slut och uppstår en nödsituation vill man ju att ens barn ska kunna ringa.

Att jämföra innan är ett smart sätt att välja rätt barnabonnemang till ditt barn så det passar era behov.

ringabilligt.se har jämfört mobilabonnemang från operatörerna Vimla , fello och hallon (dom är utan tvekan bland dom billigaste på marknaden) , här har också du som förälder möjlighet att begränsa användandet av dyra betaltjänster. En fördel är att du som förälder lätt kan se ditt barns användande. Du beställer enkelt hem ditt abonnemang från respektive operatörs hemsida.

Jag fastnade för Hallons mobilabonnemang för barn som kostar 49kr dom första 3 månaderna och efter det enbart 99kr i månaden då har man 6 GB surf och ingen bindningstid och fria samtal. samt en kostnadskontroll (en säkerhet för föräldern).

Ett barnabonnemang jag tror kan passa väldigt många samt ett billigt alternativ.

Jämför innan du väljer .

Kanske är det så att ditt barn fått sin första egna telefon – och att hon/han nu ska få sitt första abonnemang . Oavsett glöm inte bort att jämföra – för att få det bästa till ditt barn.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

33 reaktioner till “Mobilabonnemang för barn

 1. Bra med sidor man kan jämföra med. Tycker de är bra att barnen har någonting Så man kan nå dom och tvärtom om det är något.

  Gilla

 2. Så bra att det finns en sån sida som man kan kolla priser och så. Superbra att det blir billigare. Hoppas att ni har blivit hjälpta av sidan

  Gilla

 3. Det är verkligen bra med såna sidor, speciellt när man som du vill ha till barnen 😃. Håller med dig om att man inte vill att det ska bli för dyrt 😊

  Gilla

 4. Tpopen att du tar upp detta! Vi har kikat ett tag på ett till min bror och kom fram till att samma som vi är bäst, och nu är det visserligen lång tid kvar innan tjejerna ska ha mobil men detta ska jag ha i åtanke när det börjar närma sig!

  Gilla

 5. Vilken bra sida. Visste inte att det finns en jämförelsesajt för barnabonnemang. Super ju! Alla mina barn har kontantkort och än så länge har det fungerat bra.

  Gilla

 6. Detta ska jag ta och kolla igenom. Då min 9 åring ska till och få egen telefon nu snart. Det är alltid värt att kolla igenom iallafall.

  Gilla

 7. Jag tror även att Tele2 har något abonnemang för barn för tror måste jag säga att vi har det till dottern eller hade. Hade var det nu…..Smidigt när barnen är små och ska gå själva osv i samhället

  Gilla

 8. Vi har famileabonnemang och det funkar riktigt bra för oss med pris osv, men det är ju så skönt att det finns företag som kan hjälpa människor i en djungel av abonnemang 👍

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: