Det där med nätdejting – behöver inte vara så svårt

( samarbete med nätdejtingtips.se )

Det där med att träffa den rätta är nog något dom allra flesta önskar i något stadium i livet.

Hur träffade ni er partner? det blir ju mer och mer vanligt att folk träffas på olika dejtingsajter. Tror nästan alla känner någon som träffat sin partner via nätet. Jag känner faktist flera stycken och nu för tiden är det inte ett dugg konstigt.

Jag frågade min vän ang detta idag , och hon svarade som mamma springer jag inte på krogen, och det förstår jag . Man har inte tid och vill man träffa någon seriöst så tror jag inte att krogen är stället att leta på. Min vän är dessutom jätte lycklig och har precis köpt lägenhet med sin partner – så att lyckan finns – det gör den.

NätDejtingTips är sidan som hjälper människor lyckas med nätdejting.

Här får man en massa härliga tips, samt en jämförelse av populära dejtingsajter , en bra guide till dig helt enkelt. Ni har säkert hört talas om Match , Elitsinglar, eDarling, och mötesplatsen .

Match.com som är den absolut populäraste dejtingsidan , Varje vecka ökar medlemmarna med minst 15.000 i antal – så det finns många singlar därute som är dejting sugna. (vill du nätdejta i mobilen är match att rekommendera).

Har du träffat någon via nätdejting? eller känner du någon som har det?.

Finns det några bra dejting tips ?

Ja på sidan jag länkade lite högre upp där kan ni läsa dom 3 bästa nätdejting tipsen samt 5 dejting misstag som är bra att undvika.

samt en guide.

-Vem ska betala notan på eran dejt? ska man dela… (här kan man få svar på många frågor).

Mina personliga tips är dock alltid att vara försiktig för man vet inte vem personen på andra sidan skärmen är förrens man träffats .

Välj en sida som passar dina behov, prova olika sajter som är gratis då kommer du troligen snabbt finna den sida som du tycker om bäst. Dom flesta sidor erbjuder ”prova på gratis”

Men nu för tiden är det ju mer vanligt att nätdejta än att träffas på Ica eller i kassa kön på konsum. Folk umgås mer via telefoner och mobiler, och ja då blir ju också nätdejting mer vanligt.

Man har ju absolut inget att förlora, bara att vinna. Kärleken kan ju vänta bakom hörnet eller på andra sidan skärmen.

Det där med att dejta är ju en kittlande spänning…

Skulle du våga testa nätdejting?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

30 reaktioner till “Det där med nätdejting – behöver inte vara så svårt

 1. Kan du ge mig lite tipps snart eller?? For trogen tjänst i 6 år. Mitt tipps är att boka en resa med my best friend from Norway. Oavsett hur man beter sig så får han vem som helst att se ut som en prins. Du kan tipsa mig kontant men Swish funkar också bra.

  Gilla

 2. hade den faktiskt oxå för ett tag sen om dating . ja känner flera st som tom är gifta idag så bra har det gåt va man säger hi hi ja alla våra kissar har en sån personlighet det är skoj o se . kramizar fina du ❤️

  Gilla

 3. Kul att läsa lite om nätdejting. Jag har en kollega som nätdejtar en del men jag själv har aldrig gjort det. Däremot träffade jag en av mina vänner via Ida Wargs blogg. Så nätet är verkligen bra till mycket.

  Gilla

 4. Träffade min make via happypancake faktiskt! I februari har vi varit ihop i fem år, nu i november har vi varit gifta i 2 år och våra barn är 1,5 samt 3,5 år❤️♥️♥️

  Gilla

 5. Jag brukade rekomendera nätdejting till mina bekanta. Verkar smidigt. Själv är jag tillsammans med min underbara sedan 15 år. Vi träffades genom en gemensam bekant på krogen 🙂😂

  Gilla

 6. Jag har testat någon gång, men tycker det blir så ytligt och konstlat. Det blir ju nästan att man uteslutade går efter utseendet eftersom man inte känner personen bakom ansiktet (tycker jag). Dessutom är jag livrädd för att inte se ut som på bilden jag har 😅

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: