Inred med kvalitets mattor från Ciqola Carpets

( Samarbete med Ciqola carpets )

Som många av er vet så älskar jag att inreda, men visste ni att jag älskar mattor. En matta kan göra så stor skillnad i ett rum, håller ni inte med?.

Dom är inte bara sköna att gå på utan dom ger hela rummet ett lyft, dom värmer och dom skapar en härlig atmosfär. Dom snurras och flyttas precis när du vill – och ger dig en mängd valmöjligheter när det kommer till inredning.

När jag är ute efter en ny matta spanar jag alltid in Ciqola Carpets utbud av mattor. Kan garantera att här finns något för alla samt till varje rum. Här hittar du ett kurerat sortiment av kvalitets mattor direkt från ledande producenter.

Här finns allt från moderna till orientaliska mattor och här nedan kan ni se mina personliga favoriter.

En favorit är den klassiska mattan Lively – viskosen i mattan gör den len med ett vackert skimmer ett stort + för härlig lyster. Den passar på många ställen och är en användbar matta som finns i många härliga färger.

Lively finns i olika storlekar samt som rektangulär eller rund.

Runda mattor finns det gått om hos Ciqola Carpets både viskos och rya mattor.

Och runda mattor syns ju så mycket bättre i rummet, och blir också mer och mer poppis i barnens rum. Den runda formen skapar en inbjudan till lek och mys på mattan samt lugn och harmoni.

Är du ute efter en matta till barnens rum bör du spana in hemsidan.

Jag vill ju ha en ny matta till mina barns rum. vi inreder ju mycket i vitt och grått så ska hitta en mysig matta som passar där.

Vad gillar ni för typ av mattor ?

Dom orientaliska mattorna är ju också helt underbara, oftast lika mycket ett konstverk som en matta. Det är ju också kul att mattorna är helt unika – det finns ju inte 2st likadana – dessa mattor är 100% handgjorda.

Och vem vill inte ha en unik matta i sitt hem.

Gör som mig och besök Ciqola Carpets för massor av härlig inredningsinspiration och en mängd fina mattor i en mängd olika variationer.

Ciqola Carpets gör det enkelt att inreda ditt hem.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

35 reaktioner till “Inred med kvalitets mattor från Ciqola Carpets

 1. Vad kul viste inte att du tyckte om mattor 😊 jag älskar med att inreda tycker det är så mysigt med fluffiga mjuka mattor ❤️

  Gilla

 2. Inredning är verkligen så kul! Att hitta rätt matta kan vara svårt tycker jag men det gör ju så mycket för rummet!

  Gilla

 3. Ett rum kan kännas helt nytt ibland när man byter matta. Trodde att det skulle bli svårt att enas när man flyttade ihop men det gick hur bra som helst 😃

  Gilla

 4. Verkiligen så snyggt med mattor. Skulle verkligen behöva en ny jag med, skulle vilja ha en under köksbordet bland annat, tycker det är så rumsförhöjande med mattor 😃

  Gilla

 5. Vilka snygga mattor! Kul med tips på en sida som jag inte visste om. Vi skulle behöva köpa en ny matta till vardagsrummet, det är det enda rummet som vi har matta i faktiskt. Dottern har en rosa förresten från HM.

  Gilla

 6. Håller med, mattor sätter verkligen en helt annan finish i ett rum. Skulle vilja ha en STOR matta i vårt sovrum eller en heltäcknings matta, skulle ge en helt annan look på hela rummet 🥰

  Gilla

 7. Mattor är verkligen A och O i hemmet tycker jag. Jag vill ha en stor rund matta till mitt vadagsrum men har inte hittat någon jag fallit för än 😋 /jennifer

  Gilla

 8. Älskar fina mattor, vi har äntligen köpt en till stora rummet och det blev så mycket bättre direkt 👌🏻 Skall spana in sidan då vi skall göra om 2 sovrum under hösten

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: