Gv1 projektor är årets julklapp

( Samarbete med BenQ ) 

Igår fick jag hem GV1 en portabel projektor . (för att låna denna under 2v) Den var mer än jag någonsin vågat hoppas på.

En dröm julklapp för många, här hemma blev familjen som frälst i denna och nu kan vi äntligen se på film i sovrummet. Så mysigt att krypa upp och allt man behöver är en skål med popcorn.

Det finns många själ att jag rekommenderar denna som en perfekt julklapp.

– Projektorn är både en julklapp och en semesterpresent till hela familjen, alla kan njuta av den och den kan enkelt tas med överallt , exempelvis till båten eller skidstugan eller så njuter hela familjen av den i hemmet tillsammans.

-GV1 är batteridriven vilket garanterar total frihet och portabilitet.

-Den inbäddade Aptoide tv-appen gör det till och med möjligt att ladda ner mediaappar direkt på GV1 för fler streamingtjänster till exempel youtube och vår favorit Netflix.

-GV1-projektorn är på alla sätt en originell present / julklapp så strunta i dom vanliga strumporna och slipsarna och köp något att njuta av tillsammans med nära och kära under semestern och julledigheten.

Att detta blir årets julklapp tror jag stenhårt på..

Även om projektorn inte är större än ett latte glas så är ljudet magiskt bra och bilden som en vanlig tv.

Är detta något du kan tänka dig i julklapp? / eller eventuellt köpa till någon?

GV1 projektor är årets julklapp köp den här

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

22 reaktioner till “Gv1 projektor är årets julklapp

 1. bra me jul tips men vva gullig du är . ja du vet ju hur deet är med dumma sjukdomar o hur jobbigt et är att va positiv allti . just nu skit skov o gnäll så är det kramar om fina o ha en härlig fortsättning på veckan

  Gilla

 2. Men vilken bra grej! Har förstått att projektor är väldigt omtyckt så skulle absolut kunna köpa det till någon😃 Men Jag personligen föredrar nog vanlig tv ändå 🤗

  Gilla

 3. Men wow inte hört om denna förut det lät ju verkligen som något toppen, hade varit något för oss kanske som ej har tv i sovrummet 🙈❤️

  Gilla

 4. Woow vilket samarbete du har fått till 😃Det verkar som en perfekt julklapp, kommer nog bli årets julklapp som du själv skriver 😃

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: