Sverigekredit – jämför bolåneräntor

( Samarbete med Sverigekredit )

Har du funderat på att ta bolån? eller vill du kanske sänka dina lånekostnader? Det är en stor investering när man ska ta lån och köpa hus ,lägenhet eller sommarstuga därför är det extra viktigt att jämföra bolån innan.

När du köper hus gör du troligen ditt livs största affär och det handlar såklart om mycket pengar. Detta ska ju bli din familjs hem under troligen en lång tid därför är det viktigt att göra rätt från början.

Hos sverigekredit kan du jämföra lån och räntor på bolån .

Eftersom även jag och min man är på jakt efter hus så jämför vi givetvis lån då vi tycker att det är en stor investering. Alla banker ger oss olika erbjudanden och det gäller att välja det bästa.

Eftersom man betalar på lånet under stor del av sitt liv så kan man få höga lån , men med relativt låg ränta. Hur mycket man betalar i ränta är något som skiljer sig stort mellan olika långivare.

Sverigekredit har på sin sida en bolånekalkyl som hjälper dig att jämföra bolåneräntor. Oavsett om du planerar att ta ett nytt lån eller om du vill omförhandla ett bolån du redan har så är fördelarna med att jämföra stor.

Du fyller enkelt i dina uppgifter som bostadens pris mm sedan får du en fullständig kalkyl med olika populära bankers erbjudanden. Detta är ett effektivt sätt att snabbt undersöka marknaden.

Genom att jämföra kan du årligen spara massor utav pengar – så gör ditt hus köp till din bästa affär.

Hos Sverigekredit finns även en bra guide att tänka på vid lån som är ett tips att läsa igenom.

Det allra första du bör ha tänkt igenom innan du börjar jämför lån är vilken budget du har för bostadsköpet. Det är viktigt att ha koll på inkomst samt utgifter . Vad får bostaden kosta?

Många frågar sig också om man kan bli beviljad lån trots en betalningsanmärkning?. Ja det kan vara möjligt att teckna bolån ändå, är ekonomin god i övrigt och man väljer en mindre bank (med högre ränta). Däremot kan det vara svårt hos dom större bankerna.

Många eftersträvar såklart en låg ränta, så vad är tipset för att få detta?

Här är såklart bästa sättet att jämföra bolåneräntor, och sedan förhandla sig till dom bästa villkoren, läs på om banken samt stå på dig vid eventuell förhandling.

Så är du i hus eller bostads tankar gå in och testa kalkylen hos sverigekredit för att se vad dom olika bankerna kan erbjuda just dig.

Sverigekredit är vårt val när vi jämför lån och räntor på bolån .

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

11 reaktioner till “Sverigekredit – jämför bolåneräntor

  1. Åh älskar verkligen att sitta och bara kolla på typ hus osv, det är så kul!! 😀 Bra inlägg och det är som du säger, viktigt att spara pengar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: