Vad står på din önskelista?

Julen närmar sig och jag längtar massor.

Familjen kommer vara på plats , barnens ögon kommer tindra, nyfikenheten vad som döljer sig i barnens paket är alltid lika stor, samt glädjen när dom öppnar sina klappar.

Kommer tomten att komma?

Jag Stressar över julbak och julmat, och dansar till all julmusik i köket med barnen.. uppesittarkväll …. ja julen är verkligen underbar.

Har ni något på er önskelista?

Jag är ju igång med både mannens och barnens klappar och det känns så skönt att jag inte är ute i sista minuten. Men vad står på min önskelista till tomten?.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

26 reaktioner till “Vad står på din önskelista?

 1. Jag håller på att titta efter julklappar till sonen. På min önskelista är väldigt tom. Något fin ska jag unna mig själv i julklapp 😊

  Gilla

 2. oki , jag och mannen köper något till varandra. till släkten brukar jag mer ge en liten gåva och särskilt till den man är hemma hos. fast vi säger alltid att vi vuxna inte ska köpa. men alla fokuserar ju mest på barnen. men min käresta vill jag ge något.

  Gilla

 3. den första o den sista vill ja me ha . gillar alla kong saker o skulle lätt kunna lista dom =) duktig du är som börjat kram vännen

  Gilla

 4. hihi ja jag tycker dock den slags stressen är mysig jämfört med annan stress. tyckte också klänningen var fin. hörlurar önskar min son sig också sägs vara en populär önskad julklapp i alla åldrar.

  Gilla

 5. Jag har endast en hemlig önskelista. Känner att det inte är någon idé att berätta vad jag önskar mig, för att det är ändå ingen som köper nått till mig. Men men, ska inte vara besviken.

  Gilla

 6. På min önskelista står en egen bil då jag tog körkortet förra veckan.. 😉 Vi har en familjebil men då vi blir en till i familjen i maj behövs det en större..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: