Jämför Sveriges Bästa Webbhotell

( samarbete med jämför-webbhotell.se )

Det här med att blogga är ju väldigt kul och alla bloggare har ju olika mål med sin blogg. Men vart ska man egentligen blogga? och vill man inte blogga på en portal då kan det vara läge att jämföra webbhotell. jämför-webbhotell.se är en hemsida där man kan jämföra webbhotell för att starta sin blogg eller hemsida på.

Finns det för och nackdelar med portal eller wordpress blogg hos ett webbhotell?

Jag ser faktist mer och mer fördelar med att gå över till en egen domän, då företag ofta efterfrågar det i samarbeten med oss bloggare.. Sedan är det lite mer klurigt vilket man ska välja, det beror nog på vilka behov man har.

Jag bloggar på nouw och är nöjd med det – men eftersom jag gör mycket samarbeten så hade jag troligen tjänat på att gå över till en bra wordpress blogg hos ett större webbhotell. Det hade nog givit mig mer jobb.

Jag gillar dock att nouw och dom flesta portaler har färdiga mallar, man behöver inte vara allt för kunnig och allt känns väldigt lätt..

Men för dom som vill gå ett steg längre så är det nog en fördel för dom flesta att byta till en egen domän.

Har du gått i dessa tankar ? och vill jämföra olika webbhotell för att kunna hitta det som passar dig och dina behov bäst?

Hos jämför-webbhotell.se kan du enkelt jämföra 2019 års bästa webbhotell utifrån kvalite , pris och service .

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

19 reaktioner till “Jämför Sveriges Bästa Webbhotell

 1. Låter ju super bra. Alltid vilja start ett egen webb men inte veta hur man skall gör men du kanske har något super bra tips? ska verkligen in och kika se om man kan hitta något bra ❤️😀

  Gilla

 2. Jag har aldrig gått i tankarna att byta portal eller skaffa webbhotell, jag trivs på Nouw för jag har lärt mig funktionerna. Men ibland krånglar Nouw och då vet jag att många har bytt.

  Gilla

 3. Jag har aldrig haft egen domän som blogg, enbart hemsida för många år . Tror dock för dom som gör mkt samarbeten vilket jag iofs gör så märker jag att egen domän efterfrågas i många jobb.

  Gilla

 4. Jag älskade nouw men nu när man kommit framåt så är jag så glad Att jag bytte till WP med egen domän! Men kan ändå sakna gemenskapen på nouw!

  Gilla

 5. Det låter som en bra sida för att kunna jämföra webbhotell. Jag funderar då och då på om inte min blogg skulle få ett lyft om jag bloggade på egen domän. Det som hindrar mig är att jag trivs så bra med mitt nick hannafialotta. Nicket har ju varit med mig sedan 2007…..

  Gilla

 6. Jag har ju gått in på wordpress.com ochd ärifrån skapat en egen domän.. Vilket jag trivs riktigt mycket med. Så det tipsar jag ju om. Men smart också att kunna jämföra sidorna / webhotellen med varandra.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: