Julklappar till pojkvännen från Getpersonal.se

( samarbete med getpersonal.se )

Att köpa julklappar tycker jag är väldigt kul, men ibland så fastnar man på vägen. Vad ska man köpa? ja ibland hamnar man i en djungel av klappar och tankar.

Hos getpersonal kan du hitta personliga graverade julklappar till din pojkvän och käresta. Personligen tycker jag att det är så mycket roligare att få och ge bort något som är graverat och personligt till någon man älskar. Så letar du efter en julklapp till din pojkvän så har du kommit helt rätt . Hos getpersonal finns julklappar i alla prisklasser – låt denna julafton bli en minnesvärd dag och överraska med en personlig julklapp till din pojkvän. – det är både han och du värda.

Med mina tips blir det lätt att hitta en personlig julklapp till kille

Varför inte gravera in din pojkväns namn eller initialer eller kanske något citat eller datum som betyder mycket för er. Kanske eran årsdag eller dagen ni träffades kan graveras in som ett minne på hans julklapp.

När julen kommer vill man inte stressa med paket och långa köer i affären här kan man lätt beställa det man önskar på hemsidan.

Med gravyrpresenter sätter du din personliga toutch , och här finns något till alla killar oavsett vad han gillar. Med mina tips så kanske sökandet går lite lättare, men om inte så tittar du bara in på, hemsidan för ännu mer julklapps tips att inspireras utav.

Hos getpersonal kan du gravera allt från glas till knivar och förkläden , du kan ge whiskeyglas, ölglas ,förkläde , eller varför inte en skärbräda och kockkniv till den som älskar att laga mat och allt detta kan du gravera.

Du väljer själv gravyrtext , typsnitt och textstorlek på den julklapp du vill gravera.

getpersonal har dessutom snabba leveranser och fri frakt så att du hinner få hem dina julklappar snabbt och tryggt

Jag vill tipsa er om mina 6 favorit julklappar

Armband Verona Nero

Stilrent och så snyggt, klassiskt armband med justerbart lås – perfekt att gravera något personligt på plattan.

Plånbok Herr Vegan Stackers Black

En fin plånbok till pojkvännen i svart läder tidlös och passar alla oavsett ålder och även denna går bra att gravera. perfekt julklapp.

Snusdosa Dus Slim Vintage Alu Black

En personlig snusdosa till den som snusar är en perfekt julklapp , den är tunn och stilren i aluminium med utläggarlock. Gummipackning i locket som bidrar till att portionssnuset ska hållas färskt. Snusar din pojkvän? ja då vet du vad du ska köpa.

Korthållare Cruiser Steel

Har din pojkvän massa kort? som oss flesta är svaret säkert ja. Med denna klassiska korthållare i modern design behöver man inte vara orolig att man ska tappa något kort. Den är smidig och tar inte upp mycket plats i din ficka.

Se så snyggt det blir att gravera namnet på framsidan.

Klockbox Klockförvaring Resa Jacob Jones Cambridge Grey

En fin box att förvara 2 klockor i – perfekt julklapp till din pojkvän så att han kan ta hand om sina klockor på bästa sätt och du slipper att dom ligger på köksbordet och andra ställen. Klockorna Förvaras även tryggt i denna vid resor.

Par Halsband Inori Steel Lovers

Par halsband med gravyr hjärta och tag, båda kan graveras på baksidan… Perfekt julklapp till din pojkvän och dig. Perfekt för kärleksparet och min personliga favorit.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

5 reaktioner till “Julklappar till pojkvännen från Getpersonal.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: