Jämför krediter till jul

( Samarbete med lånapengar.com )

Vid jul är det många som tar lån , många tar dessutom ogenomtänkta lån vilket inte är bra. Många ser julen som en tid då vi ger av oss själva, och som alla vet så brukar julen vara en dyr högtid allafall hemma i min familj. Det ska inhandlas julklappar till hela tjocka släkten – men vem ska betala för allt och hur ska det finansieras? . För många människor är julen en svår tid och med julklappar och ledighet så kommer också en hel del kostnader.

För många är en kontokredit lösningen, ja det kan vara en tillfällig lösning för att få extra pengar till jul och som vi vet kan anledningarna vara flera till att man behöver ta en kontokredit. Våra liv ser helt enkelt olika ut.

Men vad är en kontokredit?

-En kontokredit kan liknas med ett kontokort ja dom fungerar likadant. –

-Du som låntagare betalar enbart ränta på dom pengar du lånar.

-Du kan bli godkänd på en kredit på 6000 kr , men om du enbart lånar 4000 kr så betalar du enbart ränta på det. Du använder alltså inte mer än du behöver.

-Pengarna finns på ett konto (som en vilande kredit). du kan använda dom om det du inte har räcker till julmat och annat under julhandeln.

Jämför krediter till jul hos lånapengar.com

När man tar en kontokredit bör man kunna betala tebax inom loppet av ett par månader (men löptiden kan även vara längre). Så har man tagit ett lån är det bra att veta att man har råd att exempelvis lägga av pengar från kommande löner för att betala tebax utan att det påverkar ens ekonomi negativt.

Ett lån måste inte vara negativt bara för att det handlar om att man behöver låna pengar.

Men för många kan det lösa en situation som är jobbig för stunden.

Att jämföra lån och räntor på kontokrediter är viktigt för att försäkra sig om att man får en bra och låg ränta. Hos lånapengar.com kan du jämföra över 30 olika kreditgivare Att ansöka om ett lån är enkelt , du besöker kreditgivarens hemsida och där fyller du i hur mycket du vill låna och hur lång återbetalningstid du önskar.

Du signerar enkelt ansökan med BankID och besked får man oftast inom ett par timmar från långivaren.

Har du vart i livet någongång när du behövt ett lån? Eller kanske har du redan en vilande kontokredit beviljad?

Besök lånapengar.com om du vill veta mer om jämföra lån och räntor på kontokrediter.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

10 reaktioner till “Jämför krediter till jul

  1. Sant. Fast detta är ju toppen att ha en kredit, att vara beviljad om man behöver. Dessutom betalas det av snabbt. Bra för någon som kanske fått en månad som krisar men vet att kommande löner blir bra.

    Gilla

  2. Ibland kan lån behövas men tar inte lån för att shoppa. Då får man va utan de sakerna tills man kan betala de själv 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: