GOTT NYTT ÅR

Sista dagen på året.

Jag känner mig så redo att gå mot januari – att återigen gå mot våren.

Allt juligt här hemma är bortplockat och återigen står en bukett tulpaner på köksbordet.

2019

– Angelina fyllde 4år och ja och andra januari fyller hon en hel hand full.. – Vi drog till Branäs på skidresa – vi spenderade 2 härliga lyxiga veckor i Bulgarien. – Mycket innebandy häng i hallarna har det blivit på både träningar och matcher.

Det har mestadels vart ett år med full rulle och mkt familjeliv en del mysiga fika träffar med vänner.

Är så glad och tacksam som har min fina man vid min sida. som du ofta säger – shit vad vi är bra tillsammans och ja du har rätt…. Finns inte mkt som vi inte skulle klara.

Älskar vardagen med dig , särskilt dom stunder där vi bara tar oss tid till att se ”hur bra vi faktist har det ”. Älskar att retas och jävlas med dig och det vill jag aldrig sluta med.

2020 vi slutar inte drömma över dom saker vi på sikt ska få till tillsammans.

Tacksam över 2 fina friska barn Angelina med ett jäklar anamma men ack så go, Dennis en lite lugnare som är så duktig på allt han tar sig till.

Men en sak gemensam så fruktansvärt kärleksfulla. Tack för all kärlek ni ger varje dag… även dom dagar då inte jag är en toppen mamma…

Tack alla vänner som tagit sig tid att verkligen vara just vänner, tack för alla mysiga fika stunder, alla samtal mm.

Tack alla följare här inne jag önskar er ett gott slut på detta år ( ja det är ju bara några få timmar kvar ) och ett helt fantastiskt 2020 – där alla era drömmar slår in.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

30 reaktioner till “GOTT NYTT ÅR

  1. så underbart att läsa om tacksamma människor som kan se hur bra de har det och som sätter familjen främst. Det är positivt att läsa och känns gott i hjärtat. Hoppas att ni får ett fint 2020

    Gilla

  2. Jag börjar känna stor lust över att ta bort julen jag med. Kanske går det att övertala sambon men tror han vill ha det iaf nån vecka till.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: