Fredags shopping tandläkarbesök och tandblekning

( Inlägg i samarbete med tandblekning.co )

Hej Fredag

haft en underbar dag med min mamma , det blev shopping mys och massa skratt och givetvis 2 fika stunder. En perfekt dag om ni frågar mig. Jag älskar att umgås med min mamma.

Idag fick jag även en kallelse till tandläkaren , för att laga min ena framtand.. är ni sådana som går på alla kallelser eller ringer ni tandläkaren när ni fått problem eller har ont i en tand?.

Sist jag var hos tandis så frågade tandläkaren om jag blekt mina tänder, det är en fråga jag ofta får av tandläkaren. (visserligen alltid trevligt att få beröm att man har fina tänder ) men jag har inte blekt dom även om jag funderat på det.

Tandblekning är ju också något som blivit så poppis att göra, du kan enkelt göra det hemma i soffan.

Blek tänderna hemma, billigt bra och säkert och mer plånboksvänligt än hos tandläkaren.

Något jag märkt som faktist haft otroligt vita tänder att sedan jag börjat dricka kaffe så märker jag lite skillnad.

Tandblekning finns i en mängd olika former både som whitenings stripes och skena med gel.

Ett fräscht och fint leende är så viktigt att ha.

Har ni blekt era tänder någon gång? eller skulle ni vilja?

Hos tandblekning.co får man mycket info om hur och med vilka produkter man kan bleka sina tänder hemma.

Bjuder er på en bild på min mamma från våra mysiga fika stund.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

40 reaktioner till “Fredags shopping tandläkarbesök och tandblekning

 1. förstår dig , många har nästan fobi och är rädda för tandl’karen… jag tycker dock priserna är hemska vilket gör att jag avstår. jag tycker tänderna tillhör kroppen och borde vara som på sjukhus när man kommit upp i ett visst belopp är det gratis

  Gilla

 2. Jag e bara hos tandläkaren när jag verkligen behöver. Gillar inte tandläkaren faktiskt haha 😆 mysigt med shopping 😊

  Gilla

 3. Jag går bara till tandläkaren när jag behöver. Hade tandställning förut och då gick jag var 5:e vecka! Har aldrig haft hål men skadat en tand så det har hänt att lagningen lossnat. Jag blekte med opalescens 20% efter tandställningen och sen gjort det nån gång till men jag redan rätt så vita tänder så för mig är det ingen större skillnad. Har haft skenorna när jag sover under natten(för det räcker inte att bara ha dem nån timme på dagen) och man ska i allafall ha det 10-14 dagar på raken annars blir det knappt nåt resultat och jag sover alltid dåligt med detta klett på haha! Men har man mer gula tänder så kan det absolut vara värt det. Har man ganska vita innan blir det inte så stor skillnad tyvärr!

  Gilla

 4. Mysigt med fika och att hänga med mamma ❤ Själv blir jag kallad till tandläkaren när det är dags och det är så skönt tycker jag för annars är det lätta att glömma bort.

  Gilla

 5. Jag som jobbat tills nyligen som tandsköterska vet ju att det är så olika att vissa bara kommer då det är något, men får man rätta medel så ska man kunna sköta det bästa resultatet hemma. Jag har heller inte gjort tandblekningen, men också funderat

  Gilla

 6. Jag som jobbat tills nyligen som tandsköterska vet ju att det är så olika att vissa bara kommer då det är något, men får man rätta medel så ska man kunna sköta det bästa resultatet hemma. Jag har heller inte gjort tandblekningen, men också funderat

  Gilla

 7. Mysfika med mamma hade jag inte sagt nej till. Mina föräldrar bor nere i småland sp vi ses inte så ofta tyvärr. Tandblekning hemma är minst lika bra som på klinik

  Gilla

 8. Ja det är ju dyrt om man har mkt att fixa, det och rädsla tror jag gör att folk inte går till tandläkaren. Och klyftor blir för man ser ju lätt vilka som har råd och inte.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: