Städgiganten – Erbjuder allt inom städ.

( samarbete med städgiganten.se )

Bor du i Stockholm?

Är du på jakt efter någon städtjänst?

Då ska du spana in Städgiganten som erbjuder allt inom städ , lokalvård av kontor,butiker, byggstädning, , flyttstädning och trappstädning.

Som privatperson kan du även få hjälp med

Hemstädning

Jag är ju knappast ensam om att ibland stressa hem från jobb eller annat, hämta barn på förskola, hinna med matlagning. samtidigt som man vill ha ett rent hem. Sätt dig i soffan och låt städgiganten ta hand om din hemstädning – kompetent och proffsig personal som gör allt för att ditt hem ska vara skinande rent och trevligt att komma hem till. Du kan även välja att köpa till tjänster som strykning , diskning , tvättning. vattning av blommor. Varför stressa när du kan välja att spendera tid med barnen, gå på bio , eller bara sätta dig i soffan medans någon annan gör jobbet åt dig.

Därför väljer jag städgiganten.

Flyttstädning / Flytthjälp

Har ni flyttat någongång? isåfall vet ni att en flytt ofta innebär ganska mycket stress och jobb med flytt och packning samt städning.

Vill du slippa bära, packa , lasta och transportera då ska du låta städgiganten göra jobbet. Bokar du flyttstädning i samband med din flytt så får du ett super bra pris.

Låt städgiganten sköta hela processen ( dom är otroligt flexibla med flytthjälp i Stockholm , Uppsala, Eskilstuna och Västerås.

Flyttstädning är krångligt och tungt och allt ska vara skinande rent in i minsta detalj – allt ska tvättas och svabbas. Din lägenhet eller hus kommer lämnas klanderfritt rent.

På hemsidan hittar ni alla priser.

Fönsterputs

Skinande fönster som släpper in mer ljus – är nog en önskan i många familjer. det gör att det ser trevligare ut både från in och utsidan.

Många äldre tycker det är extra jobbigt att putsa fönster och stå på stolar och är rädda för att ramla…

Hemma hos mig är just fönsterputs något jag gärna skjuter upp och struntar i in i det längsta men städgiganten Hur är det hemma hos dig? är du likadan kanske.

städgiganten erbjuder fönsterputs av noggrann och erfaren personal – spröjsade fönster , inglasad balkong eller takfönster spelar ingen roll dom fixar allt.

Undrar ni fortfarande om städgiganten är något för er?

Besök deras hemsida för gratis offert.

Städgiganten vänder sig både till privatpersoner, företag, skolor och fastighetsägare.

Välkommen till dom som kan städning bäst.

STÄDGIGANTEN – Stockholms bästa städfirma

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

44 reaktioner till “Städgiganten – Erbjuder allt inom städ.

 1. Rena drömmen med städhjälp. Det är verkligen något jag lätt skulle ta om jag bodde i Sthlm, städning är långt ifrån något jag tycker är speciellt kul 😉

  Gilla

 2. Jag hade mer än gärna anlitat någon som kommer hit en gång i månaden och kör lite städning, för att själva slippa göra allt. För då räcker det med att bara köra lite lättare städning om det kommer någon och gör lite mer rengöring då och då… Eller kanske varannan vecka.. Drömmen! Jag har jobbat som lokalvårdare och åkt hem till folk och städat och tycker det är något väldigt bra att lägga pengar på.. dock känner inte min sambo likadant.

  Gilla

 3. jag har alltid varit emot städhjälp men måste kanske tänka om nu när mannen inte är i toppform och jag jobbar mycket samtidigt som även jag har en kronisk sjukdom…så jag får väl titta mi omkring här nere i skåne efter någon som kan hjälpa till

  Gilla

 4. Oki , jag håller helt med dig. varannan vecka eller en gång i månaden är toppen om det kommer någon och skurar golv, torkar luckor och allt sånt.skönt med lite hjälp så man får mer tid till annat man gillar. synd att inte din sambo tycker som du.

  Gilla

 5. ja precis . jag tycker dock städgiganten har bra priser. det kan ju vara skönt att ha nån som kommer varannan vecka eller en gång i månaden och tar lite grövre städning.

  Gilla

 6. Hade varit otroligt skönt med städhjälp faktiskt. Just plockande och sånt gör jag gärna själv, men den här grovstädningen med dammsugning, avtorkning och skurning hade varit SÅ skönt att slippa!

  Gilla

 7. Ja om man har pengar till sånt så är det ju bra . tror Det mesta handlar om prioritering men det är lätt för mig o säga när man varken ha jobb el barn. Så det kanske funkar dej o ha hjälp 😊

  Gilla

 8. Jag gör både städning jobb och 2 barn själv men tycker det är en bra tjänst att använda sig av ibland. Älskar att städa men någon gång ibland är det skönt att få hjälp.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: