Kampsportsutrustning från fightbutiken

(samarbete med fightbutiken.se )

Har ni provat på kampsport någon gång? eller kanske ni utövar någon av dessa sporter? eller så känner du säkert någon som gör det.

Jag måste medge att jag personligen tycker att boxning är väldigt spännande att se på.

En boxningsfight kan vara grymt spännande att se på, gillar att dom tävlar i både snabbhet och styrka och där reflexerna måste vara på topp samt uthålligheten. Boxningen har en lång historia också som anses ha sin början redan i det antika Grekland.

Kampsport är ett samlingsnamn för många olika idrotter / utövningar som innehåller någon form av närstrid som exempelvis boxning, MMA , taekwondo , fäktning och karate.

kampsportsträning kräver en del utrustning och givetvis vill man ha ett brett och bra utbud att välja på.

Kampsportsutrustning från fightbutiken.se

Här hittar du all din utrustning såsom boxningshandskar , benskydd, mittsar och kläder.

Dessa blå boxningshandskar är gjorda i konstläder , har en bra stoppning och gör att du sticker ut på träningen. 2 handskar jag varmt rekommenderar er . Här är kvaliteten på topp.

Eftersom alla gillar olika handskar så är utbudet stort för att alla ska kunna hitta rätt (vill du ha snörning eller kardborre,? en del vill ha konstläder och andra riktigt skinn här väljer du. Handskarna från Danger är också mycket uppskattade av thai och kick boxare i Sverige och hållbarheten är fantastisk

Boxningshandskar av hög kvalitet till bra priser hittar du här

fightbutiken har en tanke bakom allt , dom säljer enbart utrustning dom själva skulle vilja ha. Deras mål är att vara den butik som erbjuder mest kunskap och service.

Att vara störst är inte viktigast men att vara bäst.

Hos fightbutiken kan alla handla , nybörjare som proffs. Här satsar man på kvalite och det är viktigt.

Ta en titt på deras underbara webshop för att ta del av utbudet.

Välkommen in till fightbutiken.se


Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

21 reaktioner till “Kampsportsutrustning från fightbutiken

  1. Jag har kört några box pass på gymmet. Tyckte att det faktiakt ganska kul 🙂. Förr när jag satt upp sent på nätterna. Å det var kampsport på tv. Tror det var MMA. Så titta jag gärna. Jag tyckte det var spännande att titta på det 🙂

    Gilla

  2. Jag har kört några box pass på gymmet. Tyckte att det faktiakt ganska kul 🙂. Förr när jag satt upp sent på nätterna. Å det var kampsport på tv. Tror det var MMA. Så titta jag gärna. Jag tyckte det var spännande att titta på det 🙂

    Gilla

  3. Jag skulle gärna testa boxning. Det sägs vara bra för att få ur negativa känslor samt bra konditionspass. Träning där man får visa känslor skulle nog passa för mig

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: