En surprise låda från ballongbud.se – Vem överraskar du på Alla Hjärtans dag?

( Samarbete med ballongbud.se)

Har du funderat över vem du ska överraska på alla hjärtans dag? Jag kommer överraska både min man och mina barn med denna surpriselåda från ballongbud.se

Även om jag är bra på små överraskningar i vardagen så älskar jag alla hjärtans dag.

Med ballongbud från ballongbud.se kan du skicka denna söta överraskning till den som betyder mest för just dig

Tycker du också att det är kul att överraska ?

Koden Yasmine ger er 10% rabatt på ett ballongbud

Glöm inte bort Alla Hjärtans Dag den 14/2 …. Muntra upp dina barn, din partner , din mamma ja någon som du älskar.

Ballongbud

Har en mängd olika fina ballongbud du kan skicka men denna surprise box är verkligen en stor favorit inför Alla Hjärtans Dag och jag tycker den är super söt.

Ballongbud.se

har även olika ballongbud till examen , födelsedagar , bröllop , babyshower , krya på dig hälsning, morsdag. Här finns allt från helliumballonger , till fina uppsättningar att välja emellan.

Men det måste ju inte vara en speciell dag för att man ska överraska någon – skicka en vanlig kärlekshälsning funkar när som.

Du kan också designa din egen låda / samt få hjälp med dekorationer till kalas mm.

Jag älskar både överraskningar och ballonger så därför tycker jag att ni ska kolla in detta.

Alla tillfällen blir extra festliga med ballonger

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

28 reaktioner till “En surprise låda från ballongbud.se – Vem överraskar du på Alla Hjärtans dag?

  1. Vad fin grej 🙂. Jag fundrar på att överraska min sambo med scones frulle på lördagen. Vi firar inte så stort Alla Hjärtans dag. För jag anser att kärlek kan man ge varje dag ändå. Det behövs inte en speciell idag. Sen tycker jag inte att fokuset inte bara ska ligga på den man lever med. Utan alla man håller kär ska man visa något extra för. Behöver inte vara stort. Jag har en Systerson som har sin födelsedag den 14/2. Det var verkligen en kärleks present ❤️🎁

    Gilla

  2. Vad fin grej 🙂. Jag fundrar på att överraska min sambo med scones frulle på lördagen. Vi firar inte så stort Alla Hjärtans dag. För jag anser att kärlek kan man ge varje dag ändå. Det behövs inte en speciell idag. Sen tycker jag inte att fokuset inte bara ska ligga på den man lever med. Utan alla man håller kär ska man visa något extra för. Behöver inte vara stort. Jag har en Systerson som har sin födelsedag den 14/2. Det var verkligen en kärleks present ❤️🎁

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: