Soffor från Nordiskarum

( I Betalt annonssamarbete med Nordiskarum.se )

Många av mina läsare vet nog om mitt inredningsintresse och just nu är jag på jakt efter en soffa till vår myshörna. Och jag har hittat några riktiga drömsoffor hos Nordiskarum.se

Tanken är att det ska vara en soffa som inbjuder till massa mys, en läs stund när barnen somnat, eller att bara slappa i.

Jag tycker Nordiskarum. har många lyxiga och prisvärda soffor och nu tror jag äntligen att jag hittat min drömsoffa. Så i detta inlägg kommer jag visa er mina personliga favoriter.

Nordiskarum.se är en möbelbutik online med stilren skandinavisk design och dom strävar alltid efter att kunna erbjuda hög kvalitet till lågt pris till både privatpersoner och företag. Nordiskarum.se samarbetar med många av Europas ledande tillverkare av möbler , heminredning och belysning och deras sortiment uppdateras hela tiden.

Sammet soffor

Det är precis en sådan jag vill ha till vår mys hörna, jag tycker dessa ser både sköna och mysiga ut.

Colorado 3sits soffa ser lyxig och så inbjudande ut en stilren soffa med klassiska linjer samt har ett väl tilltaget sittdjup, och den finns i många härliga färger. vilken ska man välja?

Det är säkert fler än jag som är på jakt efter en soffa och här hittar ni verkligen alla modeller . Utbudet av soffor är riktigt stort och du hittar allt från hörnsoffor, divansoffor, skinnsoffor och soffgrupper i olika modeller och färger.

Min förra soffa i vardagsrummet behöll jag länge innan jag hittade drömsoffan. Men nu är det dags att uppdatera myshörnan också och där vill jag ha en lite mindre 3-sits så därför tror jag Colorado kommer bli helt fantastiskt fin i mitt hem.

Är ni ute efter en stor och mysig soffa så kanske Eden Deluxe är något för er?. Här kan du kombinera ihop din soffa hur du själv vill , ett smart och bra koncept om du frågar mig.

Gör som mig och kolla in det fina utbudet av möbler och inredning på nätet hos Nordiskarum.se

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

40 reaktioner till “Soffor från Nordiskarum

 1. tycker det är svårt med soffor, man ska kunna sitta bekvämt ”i vanlig” sittställning, samtidigt som man ska kunna krypa upp i dem med benen under sig, eller kunna sträcka ut sig. Man har så många ställningar i en soffa och alla ska vara bekväma. de där sammetssofforna såg verkligen härliga ut

  Gilla

 2. Helt rätt i vardagsrummet har jag en klassisk med divaner. en stor soffa alla får plats i. men just myshörnan där vill jag ha en gos soffa med stora divaner. kolla in utbudet och dom har riktigt bra priser också.

  Gilla

 3. Älskar detta sammetsmode 😃. Är väldigt sugen på att uppdatera med ny soffa själv 😊 Känner att det skulle vara härligt med en stor soffa så man kunde ligga i från båda sidorna liksom 😊

  Gilla

 4. bra samarbete … de är så snygga gillar båda grå . ill ha en grå men maken är så nöj me svarta ha ha kram fin lördag o helg gumman ❤️

  Gilla

 5. Jättefina soffor allihop! Jag älskar sammetssoffor men är rädd att det bara är någonting som är modernt ett tag framöver och att man sedan kommer tröttna på det. Vi har kört på en tidslös grå soffa i ”vanligt tyg” här hemma 😊

  Gilla

 6. jag har också en tidlös grå i vardagsrumet med stora divaner…. mrn som en färgklick i mysrummet vill jag ha den blå. tänkte inreda med blå soffa och ett bord i mässing. kommer bli så fint

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: