En bättre helg

Fredag
Vi spenderade dagen i stan med barnen.
Började med en mysig middag på Jensens böfhus.
och avslutade med varsin drink till oss vuxna och milkshake till barnen på fridays i Kungsan.
Jag kände för att överraska familjen och fira starten på barnens sportlov samt att jag jobbat på bra med mina sociala medier – och det jobbet har lönat sig bra.
Köpte även en whiskey till min man som givetvis blev väldigt glad.

Lördag
Idag drog Dennis och pappa till sydpoolen.
Då Dennis nyligen fått sitt TL kort från skolan då han valts till TL ledare går han varje vecka på möte, utbildning mm samt gör rasterna roliga för övriga elever så har skolan belönat honom med detta kort som gör att han och dom andra ledarna kan åka på roliga aktiviteter allt från bowling till exploria och laser dome samt massa simhallar mm.
En jätte bra grej av skolan och en bra uppmuntran till dessa ledare att fortsätta hålla sig aktiva samt en fin belöning. så vi ska använda detta kort ofta.
idag blev det sydpoolen.

Har ni gjort något kul denna helg?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

37 reaktioner till “En bättre helg

 1. Gud milkshake är så gott, förut fanns de bara på sibylla där ja bor och nu har dom sluta med det där med så tråkigt ja saknar att kunna köpa en milkshake här där ja bor haha 😂❤️

  Gilla

 2. Vad mysigt och bra överraskning utav dig till familjen. Visst är det härligt när bloggeriet som jag kallar det ger lite extra i plånboken. Härliga drinkar ni fick eller var det milkshake. Må så gott!!!

  Gilla

 3. Jensens Böfhus har alltid varit en personlig favorit hos mig, trots att de inte har så mycket kvalité på menyn. Sambon hatar det. Det har tyvärr slagit igen här i Västerås så det var flera år sedan jag var där nu.

  Gilla

 4. Det låter verkligen som ni haft det mysigt 😊. Sedan så kul att det går så bra för dig med dina sociala medier. Visst blir man glad när det man skapar någonstans når fram till andra 😊.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: