Kosttillskott från svenskhälsokost.se + Tävling

( I betalt samarbete med svenskhälsokost.se, produkter lånade till fotografering )

Ibland undrar man om man får i sig tillräkligt med vitaminer? och visst finns det en djungel av olika hälsokost produkter. Jag använder en del produkter från svenskhälsokost.se

Jag har under en tid boostat kroppen med

MULTIVITAMIN KVINNA – från healthwell

Den är anpassad för kvinnor, och ger ett komplett behov av multivitamin och mineraltillskott. Kapslarna är högdoserade av utvalda vitaminer mineraler, frukt och växtextrakt. Multivitamintillskottet är rikt på järn samt c-vitamin . Då jag vill ha ett fungerande immunsystem känns det som dessa kapslar är extra bra. Många kvinnor som har järnbrist (vilket jag själv haft många gånger ) får med dessa hjälp att bibehålla en normaliserad järnnivå.

FOLSYRA – från healthwell

Planerar du att bli gravid? då är folsyra ett optimalt kosttillskott för dig. När jag väntade både mina barn åt jag dessa och mina värden var alltid väldigt bra . Folsyra bidrar till normal en normal celldelning och spelar en viktig roll vid fosterutveckling. Bidrar även till bildandet av röda blodkroppar och minskar trötthet.

OMEGA 3 FISKOLJA – från healtwell

Healthwell omega-3 fiskolja utvinns från fisk hämtad i kalla vatten vilket innebär att oljan har en hög kvalite. Omega-3 innehåller dom livsviktiga fettsyrorna EPA och DHA – som bidrar till hjärtats och hjärnans funktion samt minskar risken för blodproppar. DHA bidrar också till en normal synförmåga.

SUPER BLÅBÄR EXTRAKT – från healthwell

En lättsvald kapsel som jag tar en om dagen (ett kosttillskott bra för syn och slemhinnor ). Blåbär är ju ett superbär – en dos motsvarar 23g blåbär och innehåller mkt betakaroten.

Alla dessa kosttillskott finns hos svenskhälsokost – ett företag där hjärtat slår lite extra för en hälsosam livsstil. Naturlig skönhet kommer inifrån så boosta din kropp med bra produkter.

I samarbete med svenskhälsokost har jag nu en tävling på min instagram där du kan vinna produkterna nedanför. TÄVLINGEN HITTAR NI HÄR

I vinsten ingår allt på bilden ovan och utöver kosttillskott från healthwell så finns den underbara


PURE ARGANOLJA EKO

– som återfuktar hud och hår , ger fin yster och motverkar fina linjer. den är helt underbar och personligen använder jag den gärna under ögonen. Den är tunn och tränger lätt in i huden.

PURE LAVENDELOLJA EKO

– En eterisk olja perfekt att göra egen tvål av , eller att blanda i krämer eller massageolja.

Tar du några kosttillskott?

Jag tror som sagt på att skönhet kommer inifrån – jag tror det är bra att boosta kroppen med vitaminer. Svenskhälsokost.se har många bra produkter inom kosttillskott och skönhetsprodukter samt många som är ekologiska och allergivänliga så gör som mig och hitta dina favoriter här.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

33 reaktioner till “Kosttillskott från svenskhälsokost.se + Tävling

 1. Det var ingen dålig vinst 😄 Dom har mycket på sin sida faktiskt. Försöker få i mig så mycket som möjligt genom maten, men tar extra C-vitamin nu på vintern och använder proteinpulver för lite extra 💪🏻

  Gilla

 2. Jag är dålig påatt själv ta vitaminer men skall absolut börja. Däremot får barnen dagligen, de äter monkids och älskar dem. Skall jag börja får det vara några få, bättre något än i fa tänker jag.

  Gilla

 3. Vilket bra samarbete. Jag tror ju på att det är viktigt tillföra vitaminer och mineraler. Maten innehåller inte alls lika mycket näring nu som den gjorde förr.

  Gilla

 4. Jag äter alltid extra vitaminer, och extra D under vinterhalvåret. Har märkt stor skillnad sen jag började med D vitamin, B12 och folsyra är ju något många av oss har brist på, och det liteotrevliga i det är att man kan bli riktigt sjuk med den bristen. Finns en anledning att det är bland det första dom testar vid demens, och om man kommer upp och är deppad mm.

  Gilla

 5. Jag är med och tävlar 😊 Min mens sluta tidigt och lider av vallningar så fryser aldrig sen är min kropp sliten och trött jämt så sover midda varje dag för jag lever även med stress så mediciner stjäl vitaminer har jag läst och min fibromyalgi i kombination gör nog tröttheten värre .. känner mig åldrad och tuff skuldsanering på det som blir klar våren 2023 .. Långt dit .. Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: