Vill du slippa Vabruari? – se till att Må Bra Naturligt

( I betalt annonssamarbete med Må Bra Naturligt )

Detta är månaden då flest barnföräldrar vabbar, då flest barn ligger hemma sjuka ja även vuxna så denna månad har ju ett särkilt namn och det är

Vabruari

Många barn är sjuka var och varannan vecka och jag kan visserligen förstå att dom smittas på förskolor mm magsjukor, halsfluss och feber byter av varandra titt som ätt just nu – föräldrar som har bråttom tebax på jobb och barnens näsor rinner på förskolan, nysningar och snor som sprutar – ja det märks att det är vabruari.

Min son har 2 frånvaro dagar från sin skola hela förra året ( vi är inte sjuka särskilt ofta som tur är). Är det bara tur eller finns det kanske någon orsak till det?.

Det finns enligt mig åtminstone sätt som kan lindra

– Att leka utomhus är toppen

Vi får i oss både frisk luft, solljus och motion vilket är bra för immunsystemet. Sonen sportar mycket – och en bra kondition och muskelstyrka är possitivt på många sätt inte minst för immunsystemet.

Det vi stoppar i oss påverkar hur vi mår

Både jag och min man är duktiga kockar i köket och lagar all mat från grunden, näringsrik mat är viktigt samt att vi serverar både sallad och frukt varje dag.

Vi äter dock en del socker, då jag bakar samt att vi ofta går ut och fikar – men jag anser att allt socker kan man inte plocka bort man måste ju få leva lite också.

Många bra tips har jag fått via Må Bra Naturligt’s bloggartikel 8 sätt att slippa vabruari 2020

Hur ser det ut hemma hos dig? är ni sjuka mycket? eller har ni klarat er bra denna vinter.

Man kan alltid boosta sig till ett bra immunsystem – hjälpa kroppen lite på traven och det bästa enligt mig är att förebygga och jag tror alla föräldrar vill ha friska barn.

Barn är värda att må bra.

Mina småttingar äter dessa multivitamin tuggtabletter för barn innehåller 28 vitaminer och mineraler – kan verkligen rekommenderas till era barn. Mina barn tycker att dom är så goda.

För att se produkter där ni kan förebygga förkylningar mm så spana in utbudet i webshopen hos Må Bra Naturligt

Koden YASMINE12 ger er 12% rabatt på hela sortimentet. fram till 15mars.

I förebyggande syfte – här hittar du dom bästa produkterna

här finns produkterna som rekommenderas allra mest

Att förebygga är som sagt det bästa och Må Bra Naturligt har på sin sida många bra tillskott du kan ta för att bygga ett starkt och hälsosamt immunsystem .

Vktigt är att bygga upp sitt immunförsvar i tid för att slippa påhälsningar och tråkiga förkylningar.


Förkylning – redan drabbad? – här finns hjälpande produkter

Har du dock redan haft oturen att drabbas, så vill man ju bli av med basiluskerna med en gång.

Vi alla blir ju tyvärr ändå förkylda någongång och som tur är så finns det även produkter som hjälper dig så inte förkylningen blir allt för långdragen.

Kolla in produkterna och även detta förkylningspaket hos Må Bra Naturligt – Detta är något som borde finnas i alla hem i förkylningstider som dessa..

Är du som mig som gärna hjälper kroppen på ett naturligt sätt och vill slippa vabruari .kika in hos Må Bra Naturligt.

– Dom har snabba leveranser , fri frakt över 300, och kunnig personal.

Glöm inte använda min kod YASMINE12 som ger dig 12% rabatt.

Välkommen till

MÅ BRA NATURLIGT

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

20 reaktioner till “Vill du slippa Vabruari? – se till att Må Bra Naturligt

 1. precis , man kan ju fika någon dag i veckan och ha godis just till helgen. Men jag älskar att barnen här oftast är så friska – jag tror det beror på att dom har bra immunförsvar. en bra kombination av allt.

  Gilla

 2. De har bra produkter som vi haft och har faktiskt vitaminer från dem nu. Hua för vabuari det var en hemsk månad när barnen var små

  Gilla

 3. Min sambo är oftare sjuk än mig. Jag tror att jag har haft så mycket skit/ sjukdomar m.m. i mitt liv. Så jag har blivit lite emun 😁. Sen känns Det lite som ett jag tränar bort förkylningar. För jag känner mig kanske lite krasslig. Men ändå pigg. Tränar. Sen borta. Det är bra.

  Gilla

 4. Min sambo är oftare sjuk än mig. Jag tror att jag har haft så mycket skit/ sjukdomar m.m. i mitt liv. Så jag har blivit lite emun 😁. Sen känns Det lite som ett jag tränar bort förkylningar. För jag känner mig kanske lite krasslig. Men ändå pigg. Tränar. Sen borta. Det är bra.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: