Casting fredag och semmel mys

Fredag
Äntligen fredag och helg trots att det är sportlov så är det bara Dennis som haft sovmorgon denna vecka.
Idag var Angelina ledig från förskolan för vi fick en kallelse till en

Casting
kl 12 var det dags dom fotade och filmade lill tjejen vilken hon tyckte var jätte kul.
Idag kom hennes första lön från reklamfilmen hon gjorde förra veckan.
Så efter castingen åkte vi mot farsta för ett besök på

Lekia
Varje gång kidsen jobbat och tjänat pengar har dom fått välja valfria leksaker i leksaksaffären jag minns att Dennis alltid valde lego.
Angelina valde pyjamashjältarna figurer som lyser, en pysselbok och en boll (kostade ju inte så mycket) så hon kunde sätta in resterande tusenlappar på sitt sparkonto.
Vi han dock inte ens hem innan nästa filmbolag ringde och ville ha henne på en casting.

Fredagsmys
Vi avslutade dagen med att möta upp Dennis för en mysig fredagsfika.
Blev givetvis semla och latte
Sedan handlade vi hem fredags myset till kvällen.

Fredags present
Jag har blivit lite inspirerad av Kamilla kamera – som alltid belönar sig själv med en fredags present av något slag.
Rolig ide – och visst är väll jag också värd en fredags present.
Har inte vart något fan av escadas parfymer men denna luktar ju bara så mkt sommar att jag inte kan låta bli.

Önskar er alla en fin helg

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

38 reaktioner till “Casting fredag och semmel mys

 1. Men vad roligt att det går bra för tösen! Jag blev nyfiken på vad det var för reklamfilm hon vart med i och om det går att se det nånstans? ELler det kanske kommer upp på tv inom kort =)

  Gilla

 2. Tack den hon gjorde för kommunal kommer 16mars i sociala medier och reklam på stan. Den hon castade idag får jag inte berätta något om tyvärr för jag fick skriva på papper om tystnadsplikt. Men får säkert veta inom.någon vecka om hon blir vald eller inte då dom oftast kallar många barn till casting.

  Gilla

 3. Så roligt för henne att ha gjort en reklamfilm och sedan fick handla. Det är roligt med att själv få välja så där. Kul med present också på fredagen.

  Gilla

 4. Men så roligt det lät med lilltjejens casting! Det måste ju kännas jättekul för henne, och särskilt att åka och välja ut leksaker efteråt😊 Jag har inte heller varit en fan av Escadas parfymer, men jag ska försöka komma ihåg att provlukta på denna. Ha en fin helg!

  Gilla

 5. Den hon gjorde för 1v sedan kommer gå på sociala medier samt reklam på stan eventuellt.. Den hon castade för idag är tv reklam men får inte berätta för vad ( men den vet man ju inte om hon kommer med i ). Men jag berättar när jag får veta.

  Gilla

 6. Vad kul att du blivit inspirerad av mig. Tack för jag säga. Bra fredagspresent du fick – ny härlig parfym är aldrig fel.Kul för A att få köpa för sin lön. Duktiga lilla tjejen. Hoppas det gick bra på nya castingen.

  Gilla

 7. Kul att de tjänar lite egna pengar och att de gillar det och att det går så bra, såklart man förtjänar leksaker då! Sååå gott med semla alltså, bland det bästa. Tror säkert du förtjänade en fredagspresent. Den luktar så gott!

  Gilla

 8. Så roligt för er! Jag har själv funderat på liknnde för mina små.. tyvärr är ju nästan allt ner över i Sverige sällan en helg, blir svårt att få det att fungera med vardagen. Fredagspresent, vilken rolig idé 😊

  Gilla

 9. ja jag får nog också börja med en fredagspresent. fast visserligen unnar jag mig cafe fika alla dagar i veckan – det är ju egentligen present nog hehe. jag är nog dock den som är duktig att köpa till andra och då glömmer man oftast bort sig själv så en fredags present bör man ju få ibland.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: