Yoga – En resa in i dig själv

( I betalt annonssamarbete med evyeir.se )

I dagens stressiga samhälle så är vi många som glömmer bort oss själva. Vi har så mycket saker som måste göras. Dom allra flesta ett jobb att sköta och gå till 8-17.. Många spenderar mer tid på jobbet än med sina barn och däremellan ska alla också försöka hitta lite egen tid – den som bara tillhör just dig.

Stress

Är farligt och påverkas oss negativt , det gör fler och fler människor sjuka. I vårt samhälle ser man hur psykisk ohälsa ökar – många unga människor mår dåligt.

Stress gör att fler männikor blir sjukskrivna och går in i den berömda väggen.

Prioritera egen tid

Har du din egen tid? där du prioriterar dig själv? gör något som du tycker om regelbundet.

Yoga

Har jag provat några enstaka gånger och faktist något jag funderat på att utöva mer i vardagen. Yoga känns verkligen bra för både kropp och själ. Jag tror att bara några minuter om dagen – kan göra under för häsan. Har du testat yoga? eller är det något du utövar regelbundet?

evyeir.se guidar dig i yogans värld och till val av yogamatta. Har du tänkt på att alla människor kan yoga (det finns inga rätt och fel) det handlar inte om vem som gör flest mål. Det är bara du och din kropp som ska skapa en lugn. Din kropp – din meditation.

Yoga har verkligen av possitiv inverkan på hälsan och måendet och gymmen är idag fullbokade av yoga klasser många anläggningar kör även bastu yoga vilket vore kul att testa tycker jag.

Tanken för oss dit vi vill

Jag tror på att man ska jobba med både tanken och kroppen för att få ett balanserat och bra välbefinnande. Bra tankar tar bort ångest och får oss att må bättre. Stunder för oss själva – gör oss bara gott. För att orka ta hand om andra, måste du först ta hand om dig själv.

Sinnesfrid och stillhet

Det är precis vad yogan handlar om för mig, samt att finna sin kropp. Yoga har för många blivit en livsstil för mig är det mer en skön stund där ingen annan stör (det är tyst stilla och lugnt ).

Jag är nyfiken på vad du har för erfarenheter av yoga? berätta gärna.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

19 reaktioner till “Yoga – En resa in i dig själv

 1. Aldrig provat yoga. Känner att jag är så pass lugn som person Ändå. Men säkert bra för många. Jag tror på 6 Tim arbete/dag. Har jag gjort sen det blev prat om det. Jag tror det skulle bli bättre på många Sätt!

  Gilla

 2. Aldrig provat yoga. Känner att jag är så pass lugn som person Ändå. Men säkert bra för många. Jag tror på 6 Tim arbete/dag. Har jag gjort sen det blev prat om det. Jag tror det skulle bli bättre på många Sätt!

  Gilla

 3. Älskar yoga, men kör i huvudsak lugn yoga såsom yin, nidra osv. Vill jag ha tuff träning finns annat. Det här är min stund på mattan

  Gilla

 4. Det är ju så många som lider av psykisk ohälsa tyvärr. Glad att jag själv bara är en stressad små barns mamma – men det gäller oavsett att hitta sitt lugn och sin tid för sig själv – vilket jag inte är då bra på. Är mer duktig att gå ut och fika men det är också mitt sätt att varva ner på.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: