Du Fast Bättre – En motsägelsefull bok till självhjälp

( Betalt annonssamarbete med http://www.tomas-oberg.se )

Snart släpper Tomas Öberg boken Du Fast Bättre – en motsägelsefull bok till självhjälp . Denna bok fick mig vädigt nyfiken vem är han bakom boken, och efter att ha läst inledningen får den mig ännu mer nyfiken vilket gör att både du och jag kan förboka den med en rad bonusar vid förhandsbokning.

Efter att även ha läst en rad recensioner av personer som fått äran att test läsa boken – vet jag att denna ska jag boka redan nu.

Jag tror den kommer vara väldigt rak, brutal och ärlig. Den kommer kunna ge både mig och dig tips på hur man kan förändra vardagen till det bättre, hur kan man egentligen komma närmare sig själv. Här får du förslag och tekniker att applicera i vardagen för att övervinna livets alla prövningar.

Det jag gillar med denna bok är att författaren inte bara skriver ”följ ditt hjärta” , ”tänk positivt” ” hitta din passion ” eller ”jaga din lycka”. utan här får du istället lösningar som ska hjälpa dig komma närmare en bättre version av dig själv. Tomas har heller inte kommit på svaren och tankarna själv utan mycket av det är något andra män och kvinnor använt genom historien för att lösa sina problem . Informationen i boken är nedskrivet och praktiserat av slavar , poetet , kejsare, politiker och soldater.

Jag tror man kommer få en riktig AHA känsla av att läsa den, en bok man kan plocka fram när man behöver stöd och hjälp. jag älskar verkligen att den ska vara sådär brutalt ärlig.

Boken släpps 30 April – 2020

Förbokningserbjudande – Om du vill förboka redan idag

1. Du tävlar om en middag med mig
2. Läs garanti – Om du inte är nöjd med boken kan du skicka tillbaka den och du får pengarna i upp till 30 dagar
3. Du får boken direkt till dörren (värde 60kr)
4. Du kommer bli tagen på en berg och dalbana i din känslovärld
5. Boken kommer ge dig hopp & styrka
6. Inspirerar dig
7. Ge dig ett bredare perspektiv & ta del av en värld du kanske inte levt i
8. Motivera dig
9. Reflektions möjligheter och förstå dig själv och din omgivning bättre
10. Ljudboken är inkluderad(värde 149kr)
11. Du får e-boken gratis (värde 89kr)
12. Du får videon “Hur du besegrar din rädsla” från kursen “Du fast bättre, ett motsägelsefullt sätt till självhjälp” (värde 99kr)
13. Du får ett tryckt exemplar (värde 189kr)
14. Du får tillgång till en Facebookgrupp med likasinnade

Men vem är Tomas författaren till boken?

Tomas är en person som är intresserad av utveckling och att kunna inspirerar andra människor. Ser framemot att läsa boken gör dom mig och förboka redan nu.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

21 reaktioner till “Du Fast Bättre – En motsägelsefull bok till självhjälp

  1. Sådana böcker älskar jag och köper på mig typ alla som jag hittar och plånboken säger ja till. Så jag får tacka för tipset och kika efter denna när den släpps

    Gilla

  2. så tror jag det är för dom flesta. här får man dessutom tips hur man kan förändra. .. får man bara en kommentar som följ ditt hjärta , eller så är det lättare att man inte tar tag i saker. här får man en spark i baken. den förfinar inget utan rak och ärlig,

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: