Lån utan uc – perfekt dig med många förfrågningar

( I betalt annonssamarbete med ucfritt.nu )

En ansträngd ekonomi kan vara nog jobbigt. Många kampas med en tuff ekonomi dagligen och ibland kan det vara svårt att få till drömmar och lån.

När ska man egentligen ta ett lån och när bör man låta bli? den frågan är inte lätt alla gånger. ucfritt.nu är en oberoende guide för att välja lån och dom hjälper människor att välja rätt lån i en situation där dom inte vill ha fler förfrågningar till uc. Dom guidar dig till rätt lån som passar dig och hjälper dig förstå fördelar och nackdelar samt förstå risker.

Varför vill man inte ha förfrågningar till uc

Om man ansökt om många lån och gjort flera köp på kredit, eller tecknat flera abonnemang har man också ett flertal förfrågningar (vilket inte alltid ser bra ut). En förfrågning är = en kreditupplysning. Den som ska bevilja ett kreditköp eller låna ut pengar kollar upp din ekonomiska status hos ett kreditupplysningsföretag och sedan samlas den informationen.

Man kan också samla på sig upplysningar av att man exempelvis jämfört lån från olika långivare. Då kan man också få fler förfrågningar – trots att man bara teckat ett enda lån.

uc är det största svenska kreditupplysningsföretaget vi har- och dom fäster stor vikt av hur många förfrågningar man har.

Lån utan uc

När du tecknar ett lån utan uc slipper du dra på dig en till förfrågan som registreras. Att låna utan uc betyder att långivaren samarbetar med ett annat kreditupplysningsföretag än uc. och här slipper du att dom väger in tidigare förfrågningar när dom kollar din kreditvärdighet – vilket kan vara bra för dom allra flesta som vill jämföra lån.

Vilket lån behöver du? UC Fritt är din guide till ett lån utan UC

Det finns givetvis lån man bör undvika men också lån som kan kännas mer rätt .

UCFritt.nu har en bra guide om lån i olika situationer den är värd att läsa innan du bestämmer dig för att ta ett lån. Den guidar och ger svar på många frågor.

Kan man exempelvis få lån utan inkomst? och ja under vissa förutsättningar går det. men man får ofta räkna med en betydligt högre ränta.

Jag tycker dock alltid att lån ska vara genomtänkta, dom ska tas med sunt förnuft, är dom nödvändiga eller inte. Nästan alla idag har någon form av lån vare sig det är sms lån eller hus lån eller något annat man lånat för att kunna köpa.

En anstängd ekonomi kan ibland vara själ nog till att behöva låna.

Men tänk på detta med lån utan uc – det är ett bra sätt att slippa att det sparas många förfrågningar. och lättare för dig som har många förfrågningar att kunna få lån.

På UCFritt.nu kan du kolla in populära lån utan uc på en gång.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

24 reaktioner till “Lån utan uc – perfekt dig med många förfrågningar

 1. Jättebra information som jag tror behöver spridas alltmer. kreditvärdigheten sjunker ju som sagt om man har många sökningar

  Gilla

 2. Det gäller att vara försiktig där, .Lån ska man bara ta om man verkligen behöver. Min tanke är att kan man inte spara till det har man inte råd att ta lån på det.

  Gilla

 3. Sant det kan jag hålla med till viss del men det finns tyvärr kriser som uppstår för personer där lån kan vara en hjälp eller att dom hamnat i någon ekonomisk kris situation.

  Gilla

 4. så är min tanke med mindre saker som möbler och sådant. men ett hus är ju lite svårt att spara till eller hur. och hur många köper inte hus…. lite svårt att spara ihop några miljoner. huvudsaken är ju att man klarar av att betala tebax till banken. att spara ihop till kontantinsatsen kanske däremot går.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: