Göta Energi – Ditt smarta val av elleverantör

Som vuxen är det många beslut som ska tas i livet, både lätta och lite svårare. Sedan finns det dom saker vi inte så ofta tänker på , men som kan spara oss mycket pengar om vi gör rätt val. Du väljer dina tv kanaler och dina streaming tjänster. din hemförsäkring och tar en rad viktiga beslut men.

Har du koll på ditt elavtal?

Jag har hela tiden bara låtit det vara då jag bor i ett hus där el läggs på hyran vilket gör att jag inte kan välja själv – så grattis till mig.

Men alla andra som har möjlighet att göra ett aktivt val titta över din elleverantör .

– Hur mycket betalar du?

Göta Energi – Den enkla valet för dig som gillar billig el

Att välja Göta Energi som elleverantör ger dig en rad fördelar och du får alltid smarta lösningar till låga priser här läggs energin på att kunna ge dig bra elavtal och fördelsprodukter som passar dina behov. När du väljer Göta Energi kan du luta dig tebax och veta att du gjort ett bra val.

med Göta Energi är det lätt att välja elleverantör

Vad ska jag välja?

Hos Göta Energi kan du byta till det elavtal som passar dig bäst. Dom brukar säga att ett rörligt elpris oftast är billigare Vill man dessutom kombinera det med ett fast elpris på vintern , året runt eller prisgaranti så har du verkligen kommit rätt..

Är du osäker på vad som passar dig så finns en avtalsväljare inne på deras hemsida för att få hjälp att välja elavtal. Föredrar du lågt pris eller lite extra trygghet.

Miljömärkt el

Givetvis kan du välja miljömärkt el hos Göta Energi

Minimera elräkningen och var elsmart

– Se till att fönstrena är ordentligt tätade

– Byt till LED- lampor istället för glöd lampor

– Släck ljuset i dom rummen som du inte befinner dig i.

Finns många små saker vi själva kan göra för att minska vår elförbrukning.

Gå även in och läs om dom olika elavtal som Göta Energi levererar. Vad som passar just mig – kanske inte passar dig som bor i ett stort hus. Därför har vi alla olika behov men med Göta Energi som elleverantör så får vi alla dom bästa avtalen utefter vad som passar oss bäst.

Välj ett smart elbolag välj Göta Energi

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

30 reaktioner till “Göta Energi – Ditt smarta val av elleverantör

 1. Vi bor i lägenhet och har bara hushållsel så det handlar om kronor och ören typ. Men om man har större elförbrukning är ju denna möjligheten super.

  Gilla

 2. Bra att tänka på hur man kan spara på elen och faktiskt göra de små extra ansträngningar det kan innebära. Sen är det mycket att tänka på när man byter elbolag som säljarna sällan berättar…vem äger tex ledningen…det kommer att bli en extra kostnad om man väljer ett annat elbolag. En kostnad som inte ens säljarna känner till många gånger, vi hade en här som blev helt ställd när jag presenterade vad den faktiska kostnaden av det han försökte sälja till oss blev…ingen vinst för oss precis. Jag tror dock att de är mer upplysta nu, men äändå viktigt för alla att tänka på. Men bra att det finns en konkurrens med de stora bolagen som annars kunnat ta ut än mer hutlösa proser.

  Gilla

 3. Åh, detta blev en påminnelse om att jag måste ta tag i det här med att titta efter nytt elavtal! Har haft samma sedan jag flyttade in och jag är helt övertygad om att det är långt ifrån det billigaste alternativet.

  Gilla

 4. Det är ju oftast så . Det är bra att ta tag i det.Enligt vänner till mig som har Göta Energi så har dom sparat bra särskilt en tjej som bytte det blev en jätte skillnad.

  Gilla

 5. Vi har nog bra koll på våra el avtal men tror att det kommer med att man äger en fatighet osv. Göta energi har bra saker och kan sin sak. Hade själv samarbete med dem för något år sedan.

  Gilla

 6. ja det är bra. min vän böt till Göta Energi och hon sparade faktist väldigt mkt. bra att ha koll. just el brukar inte intressera så många därför tror jag ofta man bara betalar

  Gilla

 7. Vi håller på och få egen ingrävd el till vår gård nu, förra ägarna hade tydligen lånat el av gården som ligger en bit härifrån. Men så får det ju inte vara enligt lag. Det är egentligen en förlustaffär för oss för elbolaget kommer ta mer än privatpersonerna, men blir en trygghet och investering i längden!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: