Fördelar med e-cigg och ingen tobaksrök

( Betalt annonsinlägg i samarbete med swecig.se )


Har ni hört talas om e-cigg

Något jag märkt på senare tid blivit mer och mer poppis. Många som slutat röka vanliga cigaretter går över till e-cigg (som är en förkortning av elektronisk cigarett ).

Vad är en e-cigg?

E-cigaretter innehåller inte tobak utan innehåller istället en vätska med kemiska ämnen, smakämnen och oftast nikotin. När du drar ett bloss bildas en ånga av vätskan – det är sedan den du blåser ut.

Vill du sluta röka ?

Då kan faktist just e-cigg vara väldigt bra, för du använder den ju på samma sätt som en vanlig cigarett. Min vän som håller på att sluta röka har börjat med e-cigg ett bra sätt att trappa ner på, hon har rökt e cigg i 2månader och säger att folk inte längre klagar på att hon luktar rök.

Vape smak

Du behöver faktist inte längre gå runt och lukta rök om kläder för när du röker e-cigg kan du välja på en mängd olika E-juicer

Allt beror på om man gillar tobakssmaker , frukt eller godis smaker.

Vilken vape smak man gillar är helt individuellt men utbudet hos swecig är stort och min väns två favoriter är strawberry och watermelon. men är du ny på detta får du testa dig fram.

En födel med e-cigg är att du lättare kan ta kontrollen över ditt rökande och minska på mängden på ett lite mer skonsamt sätt, att minska mängden nikotin är bra, (många rökare är ju just väldigt nikotin beroende).

Röker du? eller har du testat e cigg?

Berätta gärna om din erfarenhet. jag uppmanar aldrig någon till att börja röka… men för dom som redan röker är e-cigg ett bättre hälsosamare alternativ. och e-cigg är i längden också billigare.

E-cigg finns för både nybörjare och den mer vane vejparen.

– lättanvända -normala -Avancerade

Det mest otrevliga är folk som luktar tobaksrök tycker jag, och sen min kompis började med e -cigg är det betydligt mer trevligt att umgås med henne.

Jag vet många som lyckats sluta röka pga e-cigg så är du intresserad så kolla in swecig.se

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

25 reaktioner till “Fördelar med e-cigg och ingen tobaksrök

 1. Jag har aldrig rökt men det är ju bra att det finns alternativ för rökarna som är mindre skadliga för dem runt omkring och de själva.

  Gilla

 2. Jag har aldrig testat e-cigg. Håller med om att det är ett bättre alternativ jämfört med cigaretter! När jag slutar röka kommer jag nog dock sluta helt och hållet och inte gå över till något substitut.

  Gilla

 3. Är ju absolut ett bättre alternativ och kanske kan göra så man sedan helt kan sluta 😊 jag har aldrig ens prövat att röka en vanlig cigarett och tänker inte göra det heller! Kram

  Gilla

 4. Vårt ena kontor ligger granne med en Vapor-butik och det är ganska mycket trafik in dit så det är nog många som har börjat med e-cigg, vilket jag tycker är bra för jag ogillar också cigarett-stanken.

  Gilla

 5. Jag rökte när jag avr ung och dum men slutade när jag var 18. Killen hatade rök och jag ville behålla honom osv. Bra alternativ för dem som vill sluta tänker jag

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: