Höj och sänkbara skrivbord från Aktiv Miljö

( I betalt annons samarbete med Aktiv Miljö AB )

Aktiv Miljö är ett företag som säljer kontorsmöbler anpassade till dina anställda. På arbetsplatser förekommer idag många belasttningsskador som musarm, ont i nacke och axlar. Så ska det inte behöva vara. Detta är säkert något dom flesta känner igen och när man en gång skadats är det lätt att åka dit igen. Att röra på sig samt ha bra och anpassade kontors möbler är viktigt.

Aktiv Miljö har ett stort och komplett utbud av kontorsmöbler allt från kontorsstolar, skrivbord till belysning.

Med ergonomiska och bra kontorsmöbler från Aktiv Miljö kan vi forma din arbetsplats till den bästa.

Höj och sänkbart skrivbord

Det bästa skrivbordet är såklart höj och sänkbart även kallat ståbord med ett annat namn.. Helt klart det bästa för kroppen då du erbjuder den variation som den behöver. Att både kunna stå och sitta ger en variation som är bra för din kropp.. Det har även visat sig att den som står upp och jobbar så bränner man även fler kalorier enligt påvisad forskning.

Stå emot sittsjuka med höj och sänkbara skrivbord

Att sitta stilla många timmar på jobbet och hemma ökar risken för vanliga folksjukdomar som diabetes , högt blodtryck och hjärt och kärlsjukdomar . Men om du ställer dig upp och jobbar så börjar kroppen producera ämnen som rensar blodomloppet på blodfetter och blodsocker. När du står upp så rör du på dig och kan därigenom minska risken.

Detta är också något man borde tänka på i skolorna ett ståbord kan även göra att barnen rör på sig mer.

Aktiv Miljö hjälper sina kunder att förebygga arbetsrelaterade skador , och levererar alltid bästa lösningen för ert företag och personal.

Här utgår man alltid från kundens behov.

Här hittar du ett brett utbud av olika ståbord och olika modeller för att kunna passa alla. Många som har hemma kontor vill ju också ha ett höj och sänkbart skrivbord. perfekt för hemma jobbaren.

Kontakta Aktiv Miljö för att få hjälp med ditt kontor / arbetsplats.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

19 reaktioner till “Höj och sänkbara skrivbord från Aktiv Miljö

 1. Vi pratade just om det hemma idag. Min man jobbar hemifrån och sitter nu vid köksbordet på en vanlig köksstol. Har har jätteont i ryggen just nu. tyvärr har vi inte plats för en riktigt arbetshörna här hemma.

  Gilla

 2. Sonen som nu jobbar hemifrån som datatekniker, support och har höj och sänkbart. vilket jag tror att han använder mkt nu för vem orkar sitta stilla i så många timmar. På kontoret är han ju mer i rörelse. Viktigt med bra ergonomi för hälsans skull

  Gilla

 3. Superbra grej om man sitter mycket är det ju viktigt att ha bra ergonomi 👍🏻 Var längesedan jag hade ett skrivbord i mitt rum nu 😄 Ligger mest i soffan 😌

  Gilla

 4. Ibland önskar jag att mitt skrivbort i ateljen hade varit höj och sänkbart. Förvisso sitter jag gärna men ibland behöver jag stå och då hade det vart perfekt om det hade gått att höjas.

  Gilla

 5. Jag älskar höj- och sänkbara skrivbord! Hade det på mitt förra jobb och det var så otroligt skönt att kunna varva mellan sittande och stående position. Är ju så bra för kroppen också!

  Gilla

 6. Det där är guld värt. Alla på vårt Malmökontoret har sådana men på mitt Landskronakontoret har jag mitt gamla älskade skrivbord som jag inte kunde göra mig av med

  Gilla

 7. Jag som ska börja jobba hemifrån så småningom kommer definitivt att investera i ett höj och säknkbart skrivbord, dels för att jag är sittandes i rullstol och behöver få rätt höjd men också för att kunna stå upp lite då och då under tiden jag jobbar 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: