Lyckopiller

Finns inget bättre än att vakna med 2 riktiga vitamin piller på morgonen.
Börja dagen med en bra frukost, en promenad i solen till förskolan.
När dagen börjar på topp så fortsätter den oftast i samma spår.

Dennis är alltid go och glad som en kexchoklad så här glad redan kl 7 på morgonen.
Hur är era barn när dom vaknar?

Idag har jag en lista att bocka av med saker som ska fixas.
så det är bara att sätta igång.

Vad gör ni idag?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

13 reaktioner till “Lyckopiller

 1. lMin lilla dotter är glad och pigg men 11 åringa dottern brukar vara trött och grinig på mornarna numera..hon var gladare när hon var yngre

  Gilla

 2. Skönt med morgonpromenad 😊sådär söt är inte jag på morgonen. Jag vill inte ha kontakt med människor under typ första timmen jag är vaken helst 🙈 Och tror ingen vill vara i närheten av mig heller då.

  Gilla

 3. Skönt med en bra start på dagen, det sätter liksom riktlinjen för hela dagen. Nu är mina barn inte små längre men när de var det var de nästan alltid pigga och allerta redan tidigt på morgonen, de har fått sin mammas morgonhumör. Jag är verkligen en morgonmänniska, som mest aktiv på morgonkvisten

  Gilla

 4. Här har jag också en lista med en massa to do som måste fixas idag och gärna helst igår. Två har varit tröttfisar och kommit igång efter frukost bara den kom i magen medan nr 1 alltid farit upp före tuppen.

  Gilla

 5. Åå det hade jag ju önskat att dom kunde vara.. Men oftast är dom trötta, vill sova mer och har ett riktigt tråkigt morgonhumör om det är skoldag. Är det helg så får dom ju se barnprogram, behöver inte prata och får vakna i sin egen takt 😅 min man säger att dom är mina😂😂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: