Dagens bästa speltips

( I betalt annons samarbete med dagensbetting.se )

Är du som mig glad i både spel och speltips så ska du kolla in dagensbetting.se dom levererar alltid dagens bästa speltips och analyser.. Vilka matcher är egentligen spelvärda och vilka är det inte?.

Jag älskar dagensbetting för dom levererar speltips av hög kvalite och dom är helt gratis för läsarna.

Här får man en spelguide genom en djungel av bonusar – för alla vill vi ju få ut det bästa och mesta av vårt spelande och jag älskar bra speltips…. om man ändå ska spela är det ju bra att vara påläst eller vad tycker ni?.

dagensbetting.se bygger sina spel mycket på statistik samt data och analys av lagen , men även i stor utsträckning spelbolagens odds. och där försöker man alltid hitta det spelbolaget som gått fel i sin värdering .

För att hitta bästa listade oddsbonusar är det bra att besöka denna guide här

Hur fungerar egentligen omsättningskrav och villkoren på en oddsbonus?

Dagensbetting.se handlar om sportbetting och listar enbart olika oddsbonusar ( och i deras guide fokuserar dom på just oddsbonusar från spelbolag).

Att det finns omsättningskrav och villkor i en oddsbonus är bra för dig som spelare ( då ingen bara kan ge bort pengar utan att ha något motkrav ). När det finns krav kan de dock ge dessa generösa bonusar och är du en skicklig spelare kommer du kunna omsätta den och få ut pengar.

Det är dock alltid viktigt att ha koll vad som gäller på det spelbolag du väljer att spela hos, olika spelbolag har olika regler så kolla noga hos dom du är intresserade att öppna konto hos.

Bonusen har oftast en tidsperiod som den gäller (det är hur lång tid du har på dig att möta omsättningskraven . En vanlig tidsperiod är 60 dagar men kolla även detta hos det spelbolag du ska spela hos.

Älskar du också speltips så vänd dig till dagensbetting.se precis som jag

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

18 reaktioner till “Dagens bästa speltips

  1. Jag är inte mycket för spelbranschen i och med att de livnär sig på andra människors beroenden. Spelberoendet har ökat otroligt mycket i Sverige och ännu mer nu under karantäntider. Hemskt 😟

    Gilla

  2. Jag spelar överhuvudtaget inte och irriterar mig mest på all spelreklam i tv och radio, men här fick man ju lite mer info och bakgrund så det var ju ett bra samarbete…misstänker att just dagensbetting inte gör jättemycket väsen av sig på tv för känner inte ens igen att de finns.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: