Ångtvätt och Ozonering 2 nya tjänster hos Städgiganten

( I betalt annons samarbete med Städgiganten )

Många av er minns säkert att jag skrivit om Städgiganten och deras olika tjänster som hemstäd, flyttstäd och fönsterputs – perfekt för den som vill ha hjälp i vardagen med städning eller flyttstäd när det är dags att flytta och man redan har fullt upp med allt det andra.

Nu har Städgiganten lagt till 2 nya tjänster

Ångtvätt

En ångtvätt används oftast för att lösa upp fett och smuts. Het ånga löser upp allt från fett till olja och är mycket effektivt.. Det används ofta vid köks och badrumsrengöring men även till textil – möbel , matt och bilklädseltvätt.

Varför ska man använda ångtvätt?

Det finns många fördelar

– skonsamt för miljön är en anledning, och det behövs inga rengöringsmedel, och det minskar användning av vatten.

– Det är hälsosamt för huden att inte behöva ha rengöringsmedel.

– ångtvätt gör det både rent och hygieniskt i hörn och andra svåråtkomliga utrymmen eftersom den tränger igenom och löser upp förekommande fläckar , fett och mögel och annan smuts som kan vara svåra att komma åt.

– skonsamt och bra för personer med allergi.

Priser för ångtvätt hittar du på Städgigantens hemsida

Ozonering

ozongeneratorn hjälper till att effektivt neutralisera luft inomhus som har en stark/obehaglig lukt . Den behandlar luften i ditt hem eller bil genom att bryta ner lukt som orsakar föroreningar , döda virus och bakterier. Den tar bort luftburna föroreningar som rök , damm och husdjursdamm samt pollen från luften.

Ozon utrustning används till att städa upp luftrummet inom hus , samt i fordonsverkstäder och i hotell (och hjälper väldigt bra mot cigarett och djurlukt ).

Vid beställning av två eller flera ozongeneratorer samtidigt, erhåller ni 50% rabatt för de extra aggregatens första dygn.

priser för ozonering hittar du på städgigantens hemsida.

Vill du ha det rent hemma eller på arbetsplatsen anlita proffs från Städgiganten

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

44 reaktioner till “Ångtvätt och Ozonering 2 nya tjänster hos Städgiganten

  1. Jag har jobbat inom flera företag när det kommer till lokalvård men bara inom ett som vi använde oss av ångmaskin för att rengöra. Det var roligt att använda den och gav resultat omgående. Så roligt att se ex. badrummsväggarna bli rena, se hur smutsen rann ner för väggarna och man visste att man gjorde ett bra arbete.

    Gilla

  2. En sådan ångtvätt brukar mamma hyra. Vi säger alltid att vi ska hyra en så nu måste jag verkligen kika på detta företag. Tack för tipset.

    Gilla

  3. perfekt vi gör också så med vår soffa emellanåt det behövs ju sannerligen, man skäms nästsan då mans er färgen på vattnet sedna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: