Högtid att vårfixa cykeln

( I betalt annonssamarbete med Tooorch.com )

Visst är ni många med mig som dragit fram cykeln som stått i förrådet hela vintern och kanske längre än så. Som yngre älskade jag verkligen att cykla, jag tog cykeln vart jag än skulle det var både lätt snabbt och gratis. Just nu känns det som alla cyklar och vi måste verkligen få iordning på cyklarna här hemma.

Vårfixa cykeln

Här hemma märkte vi snabbt att sonen fått punka på ena däcket trots att cykeln är inköpt förra sommaren – jaja sånt som händer och han vill ju ut och cykla igen med alla kompisar.

för här hemma cyklas det flera dagar i veckan under våren och sommaren.

Så just nu sitter jag på Tooorch och kikar dom är specialister på allt inom cyklar och säljer både cykeldäck och cykelslangar och andra tillbehör .

Man vill ju ha bra och hållbara däck, och vi kommer gå för att par kvalitetsdäck – det gör så mycket att välja bra däck och på Tooorsh hemsida kan man enkelt köpa däck online här får man även en grymt bra produktbeskrivning. Här har man även ett brett utbud av däck från välkända varumärken så här kan alla cykelfantaster hitta nya däck oavsett om du tävlar eller cyklar för nöjes skull.

Har du en gammal cykel och gamla däck kan det vara högtid att se över dessa och ge din cykel lite kärlek och vårfix Byt till nya däck och rusta upp din cykel.

Jag har faktist en cykeldröm där jag vill köpa en ”gammal cykel” fixa nya däck göra iordning den och måla den rosa Hoppas att jag snart får förverkliga denna lilla dröm.

Behöver du ge dina cyklar lite kärlek, har du dom som står med gamla slitna däck eller punktering rusta upp dom.

Gör som mig och spana in Tooorch för bästa utbudet av cykeldäck , cykelslangar och andra tillbehör.

En bild på min man som vägleder Håkon som är blind i Norge.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

21 reaktioner till “Högtid att vårfixa cykeln

  1. Min cykel är min bil! Den tar jag om jag ska handla mat, kasta sopor, om jag & sambon går ut & går så tar jag den, jag cyklar till min fot & nagel terapft. Men innan jag blev sambo. Så cykla jag över allt! Vart än jag skulle. Eftersom det är min bästa & ända färdmedel. Jag saknar faktiskt det. Att kunna cykla till stan, cykla till vatten & så. Men jag ångrar heller inte att jag valde den vägen jag gjorde i mitt liv, så 🙂 Kram❣️

    Gilla

  2. Min cykel är min bil! Den tar jag om jag ska handla mat, kasta sopor, om jag & sambon går ut & går så tar jag den, jag cyklar till min fot & nagel terapft. Men innan jag blev sambo. Så cykla jag över allt! Vart än jag skulle. Eftersom det är min bästa & ända färdmedel. Jag saknar faktiskt det. Att kunna cykla till stan, cykla till vatten & så. Men jag ångrar heller inte att jag valde den vägen jag gjorde i mitt liv, så 🙂 Kram❣️

    Gilla

  3. Jag vet inte ens var mina cyklar är – min pappa ställde dem i något förråd för MASSA år sedan och sen dess har jag inte sett dem haha. Men går ändå inte att cykla där jag bor nu, då måste man ta bilen tilll stan först och då försvinner vitsen lite tycker jag. I alla fall med vanlig cykel.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: