Speedheater system – tar enkelt bort färg från trä

( I betalt annonssamarbete med speedheater.com )

Ni som känner mig vet att jag älskar att pyssla (jag fixar dom flesta projekt jag tar på mig ) men vissa är ju betydligt roligare än andra och på sommaren älskar jag att dra igång nya projekt och är något av en hemma pysslare.

En dröm som ni hört en del om här i bloggen är att jag vill köpa en gammal cykel och måla om i rosa eller gult Men det är inte mitt aktuella sommarprojekt .

Mitt sommar projekt

Blir att hjälpa till att måla om denna lekstuga som är mina vänners (tanken är att den ska målas i samma färg som deras hus).

Min vän tyckte vi skulle måla över färgen bara men resultatet håller inte lika länge då sa jag.

Värma bort färg med speedheater IR system

Ska man måla om ett hus eller en lekstuga och behöver en hållbar och effektiv metod för att ta bort färg från trä så är speedheater system den bästa.

En miljövänlig och säker metod som innebär mindre arbete men ett bättre slutresultat av högre kvalite och längre livslängd.

Därför kommer jag också använda mig av denna metod för mitt lilla projekt.

Behöver du värma bort färg smidigt från såväl fasaden , båten , möbeln eller bilen så läs mer om speedheater system här.

Som ni ser är inte denna lilla lekstuga i topp trim men kidsen älskar den.

Vi har köpt på oss allt vi behöver för att fixa den och speedheater.com har alla verktyg och färgskrapor vi behöver.

Den kräver en utvändig renovering med ny färg – och det kommer vi nu enkelt kunna fixa genom att ta bort den gamla färgen från trät med speedheater system ….

Lovar att den kommer att se ut som ny när vi är färdiga. Detta kommer då bli barnens drömiga lekstuga.

Har du något sommar projekt som ska fixas? , ska fasaden på huset målas om?

Spana in Speedheater system – removes paint with care.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

20 reaktioner till “Speedheater system – tar enkelt bort färg från trä

 1. Vad kul med samarbete! Jag har börjat måla om och pyssla lite smått det senaste faktiskt och hoppas att jag finner ett stort intresse i det då det ser så kul ut 😊

  Gilla

 2. Vad skoj med lite projekt. En sån stuga/lekstuga hade vart skoj att renovera, måla och fixa till. Jag har inga såna projekt i sommar.

  Gilla

 3. Men gud tack för tipset gumman va glad ja blir att du dela med dig av detta 😃 tack 😍❤️ Inte direkt något man har tänkt på

  Gilla

 4. Sommar projekt är roliga och det är ju toppen att kunna använda en bra metod stt få bort färg, man gör väl sällan det men självklart blir det ju en helt annan finish om man gör om ända från botten. Hoppas vi får se resultatet sen

  Gilla

 5. En liknande maskin använde mina föräldrar när de skrapade bort färg innan deras lada målades om. Så smart och praktisk.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: